Στεφάνοβιτς: «Να έρθουν οι "κόκκινοι διάβολοι" και να εκπλήξουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή το βράδυ της Τετάρτης (26/1, 21.30) απέναντι στην πρωταθλήτρια Σερβίας, Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς

Στεφάνοβιτς: «Να έρθουν οι "κόκκινοι διάβολοι" και να εκπλήξουμε τον Ολυμπιακό»

Σε μια δύσκολη έδρα δοκιμάζεται απόψε (26/1, 21.30) ο Ολυμπιακός. Η Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς είναι δυνατή στην έδρα της και θέλει όπως είπε και ο προπονητής της, Ούρος Στεφάνοβιτς να εκπλήξει τον νταμπλούχο Ελλάδας. Στις δηλώσεις του κάνει λόγο για «κόκκινους διάβολους» και αναφέρεται στους οργανωμένους οπαδούς της Ραντνίτσκι.

«Ο Ολυμπιακός είναι από τους βασικούς διεκδικητές του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη μέχρι τώρα πορεία της διοργάνωσης, μαζί με την Μπρέσια, έδειξαν πως είναι οι πιο σταθερές ομάδες. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας σε σχέση με τον αγώνα στον Πειραιά, όπου ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι και το τελευταίο οκτάλεπτο.

Περιμένω να είμαστε ακόμα πιο καλοί, γιατί έχουμε συνέχεια καλών αγώνων από την Αδριατική Λίγκα, αλλά πρέπει επίσης να ξεκουραστούμε και να ανανεωθούμε από αυτό το δύσκολο τουρνουά που δώσαμε τις προηγούμενες μέρες.

Ελπίζω να γεμίσουν οι κερκίδες, να έρθουν οι «κόκκινοι διάβολοι» και σε μια τέτοια ατμόσφαιρα να δώσουμε περισσότερα από το μάξιμουμ και να εκπλήξουμε τον Ολυμπιακό», τόνισε ο προπονητής της Ραντνίτσκι.

Από την πλευρά του ο έμπειρος διεθνής, Μίλος Τσουκ, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στη διοργάνωση, τόνισε: «Είδαμε ότι μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσουμε. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, το καταφέραμε στην Αθήνα, αλλά εκμεταλλεύτηκαν την πτώση στην απόδοσή μας και μας τιμώρησαν.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε συνεχώς ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε το παιχνίδι. Αυτή η αναμέτρηση έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή, ύστερα από τέσσερις αγώνες στο τουρνουά της Αδριατικής Λίγκας όπου ήμασταν πραγματικά εξαντλημένοι, αλλά ελπίζω ότι θα συνέλθουμε και θα κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας .

Σίγουρα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε».