Νόβι Μπέογκραντ: Τέλος ο Βουγιασίνοβιτς, ψάχνει προπονητή η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η Νόβι Μπέογκραντ, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Len Champions League, έδιωξε τον προπονητή της, Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς. 

Νόβι Μπέογκραντ: Τέλος ο Βουγιασίνοβιτς, ψάχνει προπονητή η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Τελικά οι αλλαγές ήρθαν στη Νόβι Μπέογκραντ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο LEN Champions League και ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς αποτελεί παρελθόν. Στο LEN Champions League δεν έχει μπει δυναμικά στον όμιλο του…θανάτου και έχει χάσει στην έδρα της από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς όπου ο νταμπλούχος Ελλάδας είχε πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Στο τέλος του 2021, η Νόβι Μπέογκραντ έχασε και το Κύπελλο Σερβίας από την Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς και πρόσφατα ηττήθηκε ξανά από τη Ραντνίτσκι για το πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας.

Οι Σέρβοι προ ημερών έγραφαν για αυτό το «διαζύγιο και ανέφεραν δύο ονόματα για τον πάγκο της Νόβι, που το καλοκαίρι έδωσε πάρα πολλά λεφτά, πήρε αρκετούς παίκτες, ανάμεσά τους και τον Άγγελο Βλαχόπουλο.

Έγραφαν λοιπόν για τον προπονητή της Εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου, Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς, ο οποίος βέβαια έχει ανανεώσει με την ομοσπονδία του Μαυροβουνίου μέχρι και το 2024.

Το άλλο όνομα είναι του Ούγγρου, Μπαλάζ Βίντσε, ο οποίος έχει εργαστεί σε Βαζούτας, Όρβοσι, Ζέγκεντ και Ουίπεστ!