Ελλάδα – Κροατία 11-12: Ρήξη τυμπάνου ο Κράπιτς

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Κροατίας, Ιβάν Κράπιτς υπέστη ρήξη τυμπάνου στον αγώνα της Τρίτης (18/1) με αντίπαλο την Ελλάδα στον Πειραιά

Ελλάδα – Κροατία 11-12: Ρήξη τυμπάνου ο Κράπιτς

Ο Ιβάν Κράπιτς δέχθηκε ένα χτύπημα στο ματς της Ελλάδας με την Κροατία την Τρίτη (18/1) στον Πειραιά. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Κροατίας αποχώρησε τραυματίας και μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και περαιτέρω εξετάσεις. Όπως αναφέρουν οι Κροάτες, ο Κράπιτς υπέστη ρήξη τυμπάνου και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Ο Κράπιτς και στο παρελθόν είχε έναν τραυματισμό στο αυτί και για αυτόν τον λόγο στην Κροατία αναφέρουν πως είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στη βάση του.

Ο 32χρονος μέλος της εθνικής ομάδας της Κροατίας στο Ρίο (ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016) και στη Βουδαπέστη το 2017 στο χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι πλέον ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Κροατίας μετά την αποχώρηση του Άντρο Μπούσλιε.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, όπως και οι έμπειροι Λόντσαρ, Γιόκοβιτς, Ομπράντοβιτς μετά το Τόκιο δεν συνεχίζουν στην εθνική ομάδα της Κροατίας ενώ κρέμασε και το σκουφάκι του ο αριστερόχειρας Χάβι Γκαρσία, ο οποίος έπαιζε στη Γιουγκ και στην εθνική ομάδα της Κροατίας.

Έτσι ο Κράπιτς είναι ο νέος αρχηγός της εθνικής ομάδας της Κροατίας.