LEN Champions League: Ξανά στην κορυφή η Μπρέσια, ευνοϊκό αποτέλεσμα για Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη

Η Μπρέσια παρά τα πολλά προβλήματα λόγω κορονοϊού επικράτησε 6-5 της Γιαντράν Σπλιτ και ανέβηκε πάλι στην κορυφή του Α’ Ομίλου στο LEN Champions League. Καλό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη

LEN Champions League: Ξανά στην κορυφή η Μπρέσια, ευνοϊκό αποτέλεσμα για Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη

Η Γιαντράν Σπλιτ έφτασε στη βρύση αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό μέσα στην Ιταλία. Η Μπρέσια αν και παρατάχθηκε με πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού, άντεξε και λύγισε τους Κροάτες (επίσης είχαν θέματα με τον covid) με τρία γκολ στην τελευταία περίοδο του Ντόλτσε, Ντι Σόμα, Λουόνγκο. Το 3-4 έγινε 6-4 και απλά στο τέλος η Γιαντράν μείωσε σε 6-5. Έτσι η Μπρέσια ανέβηκε ξανά στην κορυφή του Α’ ομίλου.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι πως στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελονέτα δέχθηκε γκολ 27’’ πριν από το τέλος από τον Στράνια Ράσοβιτς. Έτσι η Νόβι Μπέογκραντ που έχει…κλεισμένη θέση για το final 8 στο Βελιγράδι, έκοψε δύο βαθμούς από τους Ισπανούς που τώρα είναι πέντε βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική πάνε στο Βελιγράδι για να παίξουν με την ομάδα του Άγγελου Βλαχόπουλου. Ο διεθνής περιφερειακός σημείωσε δύο γκολ κόντρα στην Μπαρτσελονέτα που είχε ξανά στο ρόστερ της τον υπέροχο διεθνή άσο Γρανάδος, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την πρόκριση στο Βελιγράδι ενώ και η Φερεντσβάροις είχε εύκολο έργο με την Ντιναμό Τιφλίδας (14-7).

Η βαθμολογία (σε 7 αγώνες): 1. Μπρέσια 17, 2. Ολυμπιακός 16, 3. Φερεντσβάρος 13, 4. Μπαρτσελονέτα 11, 5. Νόβι Μπέογκραντ 11, 6. Γιαντράν Σπλιτ 6, 7. Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς 4, 8. Ντιναμό Τιφλίδας 0.