Βλάχος: «Ο Μουρίκης έκανε τη δουλειά του...δεν έκανε κάτι διαφορετικό» (vids)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ραντνίτσκι με 11-7, στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα μετά τη διακοπή λόγω των γιορτών. Τι είπε ο αρχηγός Κώστας Μουρίκης και ο έτερος φουνταριστός του νταμπλούχου Ελλάδας, Χριστόδουλος Κολόμβος. 

Βλάχος: «Ο Μουρίκης έκανε τη δουλειά του...δεν έκανε κάτι διαφορετικό» (vids)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος είπε: «Ένα ματς μετά τις γιορτές είναι επικίνδυνο πάντα. Δεν είμαστε έτοιμοι. Αλλάζουν οι ρόλοι. Κάποιοι παίκτες δεν είναι έτοιμοι. Βασικοί. Ήταν ένα ματς που το περίμενα σκληρό. Ήρθε εδώ με αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας. Μας πίεσαν στην αρχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει κι άλλα γκολ. Προχωράμε για το επόμενο».

Ο κοουτς ρωτήθηκε και για τον κορονοϊό και απάντησε πως είναι σαν το τζόκερ!

O αρχηγός Κώστας Μουρίκης, ο οποίος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Το ρόστερ γέμισε κι αυτό είναι το ευχάριστο. Είμαστε όλοι καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ψάχναμε να βρούμε στην αρχή τα πατήματά μας, γιατί προερχόμασταν από τη διακοπή. Τελικά στη συνέχεια δείξαμε την κλάση μας. Είμαστε καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε μέσα στο νερό. Να συνεχίσουμε έτσι, να έχουμε υγεία και όλα να πάνε καλά».

Ο έτερος φουνταριστός της ομάδας, Χριστόδουλος Κολόμβος, ο οποίος επίσης πολύ καλό παιχνίδι είπε από την πλευρά του για το ματς: «Εμείς κρατάμε τη νίκη. Παίξαμε καλό πόλο. Θέλουμε να πλασαριστούμε όσο το δυνατό πιο ψηλά στον όμιλο. Δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι». Για την απόφασή του να σταματήσει από την εθνική ομάδα, ο Αχαιός άσος τόνισε: «Ήταν μια ειλημμένη απόφαση. Πήρε παράταση και έναν χρόνο λόγω της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων. Ουδείς αναντικατάστατος. Το υλικό της Εθνικής ομάδας είναι πολύ καλό και η πορεία της θα είναι ανοδική».