Ασημάκη: «Γιατί ναι, υπάρχει και αυτή η Ελλάδα»

Πίκρα και περηφάνια. ϊσως και οργή. Είναι ο τρόπος με τον οποίο η Αλεξάνδρα Αδσξημάκη υποδέχθηκε το ένατο μετάλλιο της με το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας

Ασημάκη: «Γιατί ναι, υπάρχει και αυτή η Ελλάδα»

Μια ανάρτηση γεμάτη πίκρα και περηφάνια. Είναι ο τρόπος με τον οποίο η Αλεξάνδρα Ασημάκη υποδέχθηκε το ένατο μετάλλιο της με το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών.

Για την στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο απέναντι στην Ολλανδία έγραψε στο facebook: « Δεύτερη θέση στην Ευρώπη! Μια θέση που μας αφήνει μια πίκρα γιατί θέλαμε πολύ αυτό το χρυσό για την Ελλάδα μας. Για να ανεβάσουμε τη σημαία μας στον πιο υψηλό ιστό της Ευρώπης και να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος από άκρη σ’ άκρη. Για να χαρίσουμε στους Έλληνες λίγες στιγμές χαράς και εθνικής ανάτασης αυτές τις δύσκολες ώρες που η χώρα μας δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά. Αυτό το χρυσό δεν ήρθε σήμερα.. υπόσχομαι όμως ότι εγώ και η ομάδα μου θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να δίνουμε την ψυχή και το σώμα μας για ν’ ανεβάζουμε την Ελλάδα μας ψηλά εκεί που της αρμόζει.. Περηφάνια και ευλογία για μας να κουβαλάμε αυτό το εθνόσημο. Γιατί ναι υπάρχει και αυτή η Ελλάδα».