Μπρέσια – Ολυμπιακός: Ο αρχηγός των Ιταλών Κρίστιαν Πρεσιούτι: «Οι άλλοι πρέπει να μας φοβούνται»

Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ δύσκολο ματς απόψε (21/12, 21.30) στην Ιταλία με αντίπαλο την Μπρέσια για την 6η αγωνιστική του Len Champions League.

Μπρέσια – Ολυμπιακός: Ο αρχηγός των Ιταλών Κρίστιαν Πρεσιούτι: «Οι άλλοι πρέπει να μας φοβούνται»

Η Μπρέσια του Αλεσάντρο Μπόβο είναι επίσης αήττητη αλλά βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό (4 νίκες, 1 ισοπαλία) γιατί έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Είναι μια ομάδα σκληρή που αρνείται να χάσει. Έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια, ενώ το καλοκαίρι έγιναν αλλαγές αφού έφυγαν Βλαχόπουλος, Νικολαΐδης, Γιόκοβιτς, Ντελ Λούνγκο αλλά παραμένει δυνατή. Άλλωστε η πρωταθλήτρια Ιταλίας στις πέντε πρώτες αγωνιστικές κέρδισε στην έδρα της την Μπαρτσελονέτα, αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Φερεντσβάρος, ενώ εκτός έδρας κέρδισε εύκολα Ραντνίτσκι, Ντιναμό Τιφλίδας και όπως είπαμε και παραπάνω δεν έχασε στο Βελιγράδι από τη Νόβι Μπέογκραντ την περασμένη Τρίτη (11-11).

Ο έμπειρος Ιταλός άσος της Μπρέσια, Λουόνγκο τόνισε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι πρώτοι και έχουν φτιάξει ομάδα για να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Η αυτοπεποίθησή μας αυξάνεται από αγώνα σε αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι που αγαπάμε να παίζουμε. Αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε σε αυτόν τον όμιλο».

Ο τεχνικός της Μπρέσια Αλεσάντρο Μπόβο είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που είναι υποψήφια για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος έκανε σπουδαίες μεταγραφές, αλλά εμείς θα μπούμε στο νερό με πάθος και αποφασιστικότητα. Έχουμε τα μέσα να βάλουμε προβλήματα στον Ολυμπιακό. Θα είναι ένα μεγάλο ματς».

Ο αρχηγός Κρίστιαν Πρεσιούτι σημείωσε: «Παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που θα έρθει στην Μπρέσια για να κερδίσει βαθμούς. Είμαστε έτοιμοι, όπως πάντα, σε αυτές τις προκλήσεις. Παίζουμε στην έδρα μας, περιμένω τον κόσμο μας για μια υπέροχη βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν φοβόμαστε κανέναν, είναι οι άλλοι που πρέπει να μας φοβούνται».