Ολυμπιακός – Κίνεφ: Ζωντανά ο τελικός του Super Cup Ευρώπης από το ONE CHANNEL το Σάββατο (18.30)

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (18/12, 18.30) αντιμετωπίζει την Κίνεφ Κίρισι στον Πειραιά, στον τελικό του Super Cup Ευρώπης. Την αναμέτρηση θα μεταδώσει ζωντανά το ONE CHANNEL.

Ολυμπιακός – Κίνεφ: Ζωντανά ο τελικός του Super Cup Ευρώπης από το ONE CHANNEL το Σάββατο (18.30)

Το Σάββατο (18/12, 18.30) τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στον Πειραιά. Στο κλειστό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», εκεί όπου ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία), κάτοχο του LEN Trophy στον τελικό του Super Cup Ευρώπης.

Στόχος φυσικά της ομάδας του Πειραιά είναι η κατάκτηση ενός ακόμη Ευρωπαϊκού, έτσι ώστε να κλείσει μια σεζόν ονειρεμένη μπροστά στο κοινό της, πανηγυρίζοντας και το Super Cup Ευρώπης.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός του Χάρη Παυλίδη έκανε το τρεμπλ, πανηγύρισε το Super Cup Ελλάδας πέρσι στην αρχή της περιόδου και πάει τώρα για το Super Cup Ευρώπης.

Ενόψει του μεγάλου τελικού του ευρωπαϊκού Super Cup, με αντίπαλο την Κίνεφ Κίρισι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (18/12) στις 18:30 στο Παπαστράτειο και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ONE CHANNEL, η Βάσω Πλευρίτου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε καιρό καθώς είναι ο πρώτος στόχος που έχουμε θέσει για αυτήν την χρόνια. Θα είναι αρκετά δυνατό παιχνίδι ωστόσο είμαστε προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Ανυπομονούμε να παίξουμε σε μια γεμάτη πισίνα και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με τον κόσμο να είναι δίπλα μας».

Η ενημέρωση

"Από το One Channel θα μεταδοθεί ο μεγάλος ευρωπαϊκός τελικός του Super Cup, μεταξύ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και της κατόχου του LEN Trophy, Κίνεφ Κίρισι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (18/12) στις 18:30 στο Παπαστράτειο.

Στην περιγραφή του σπουδαίου τελικού ο Παναγιώτης Περπερίδης και στο σχολιασμό η εμβληματική πρώην αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου, ενώ στις 18:05 θα προβληθεί το Pre-Game της αναμέτρησης.

Το κανάλι το οποίο εκπέμπει, δορυφορικά μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας της NOVA και της COSMOTE TV και διαδικτυακά μέσω του Onetv.gr, θα δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες φιλάθλους και τους οπαδούς του Ολυμπιακού να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των πολιστριών του Χάρη Παυλίδη, για την κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τίτλου".