Len Champions League: Νίκησαν τα φαβορί, σκόραραν όλοι οι Έλληνες

Δεν συνάντησαν δυσκολίες τα φαβορί στον Β’ όμιλο του Champions League στο πόλο ανδρών. Σκόραραν Κάκαρης, Αργυρόπουλος, Παπαναστασίου και Νικολαΐδης.

Len Champions League: Νίκησαν τα φαβορί, σκόραραν όλοι οι Έλληνες

Στον Β’ όμιλο του Champions League, η Προ Ρέκο κέρδισε στην Ουγγαρία 14-8 την Όρβοσι με τον Ίβοβιτς να έχει τρία γκολ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν πλέον πέντε στα πέντε και για να χάσουν την πρωτιά σε αυτόν τον όμιλο θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα.


Δεύτερη είναι η εξαιρετική Μαρσέιγ που δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε το Ανόβερο με 13-10 με τους Κρουσιγιά, Πρλαΐνοβιτς να έχουν από τρία γκολ ο καθένας.

Στο Βελιγράδι, η Γιουγκ με τους Κάκαρη (3), Αργυρόπουλο (2), Παπαναστασίου (1) να σκοράρουν, κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα 19-13.

Len Champions League: Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός, η Μπρέσια πήρε βαθμό στο Βελιγράδι στο φινάλε

Η Σπαντάου με τον Δημήτρη Νικολαΐδη να σκοράρει δύο φορές κέρδισε 10-8 τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Έτσι όλοι οι Έλληνες που παίζουν στον Β’ όμιλο σκόραραν απόψε (15/12).

Η επόμενη αγωνιστική (22/12): Μαρσέιγ – Σπαντάου (20.00), Ανόβερο – Προ Ρέκο (20.00), Γιουγκ – Όρβοσι (20.00), Στεάουα Β. – Ερυθρός Αστέρας (21.00).

Η βαθμολογία (5 αγώνες): Προ Ρέκο 15, Μαρσέιγ 12, Γιουγκ 12, Όρβοσι 7, Ανόβερο 5, Σπαντάου 4, Ερυθρός Αστέρας 3, Στεάουα Β. 0.

Από αυτόν τον όμιλο περνάνε στο final 8 οι τέσσερις πρώτες ομάδες. Φυσικά έχει ενδιαφέρον η τελική κατάταξη, αφού θα βγει και ο αντίπαλος στα προημιτελικά του Βελιγραδίου για τον Ολυμπιακό.

Είναι νωρίς ακόμη αλλά δεν είναι κακό σιγά-σιγά να ρίχνουμε και ματιές στον Β' όμιλο όπου η λογική λέει πως θα περάσουν οι Προ Ρέκο, Μαρσέιγ, Γιουγκ και Όρβοσι.