Ολυμπιακός: Ελευθερία Πλευρίτου: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Κάλεσμα από την Ελευθερία Πλευρίτου στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει των αγώνων για την Euroleague στο πόλο γυναικών και τις αναμετρήσεις που θα γίνουν στον Πειραιά.

Ολυμπιακός: Ελευθερία Πλευρίτου: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Στην τελική ευθεία μπήκε από την Τρίτη (7/12) η προετοιμασία των Πρωταθλητριών Ευρώπης ενόψει των αγώνων του ομίλου της Euroleague, που θα ξεκινήσει την Παρασκευή (10/12) στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο πρώτο ματς την Τεράσα, την Παρασκευή (10/12) στις 18:30 με στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στον προκριματικό όμιλο.

Η Ελευθερία Πλευρίτου, στις δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: «Σε τρεις μέρες ξεκινάει ο όμιλος της Ευρώπης με τρία πολύ δυνατά παιχνίδια. Στόχος μας φυσικά η πρόκριση στην επόμενη φάση, το έργο μας είναι δύσκολο γιατί σίγουρα όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και την ημέρα που θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, κάτι που τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας ήταν δύσκολο. Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή το απόγευμα στο Παπαστράτειο, στην πρεμιέρα της ευρωπαϊκής μας πορείας για φέτος».

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο και οι πρωταθλήτριες Ευρώπης θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους την προσεχή Παρασκευή (10/12) με το παιχνίδι κόντρα στην Τεράσα, ενώ ο Εθνικός θα κοντραριστεί την ίδια μέρα με τη Ρόμα.
Εν συνεχεία, ο Ολυμπιακός θα βρει στον δρόμο του στη Ρόμα (11/12) και τελευταίο παιχνίδι είναι ο «εμφύλιος» με τον Εθνικό (12/12).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 6ου ομίλου

10/12 (18.30): Ολυμπιακός - Τεράσα, (20.15): Εθνικός - Ρόμα

11/12 (17.30): Ολυμπιακός- Ρόμα, (19.15): Εθνικός - Τεράσα

12/12 (10.30): Ρόμα - Τεράσα, (12.15): Ολυμπιακός - Εθνικός