Ο Κόμπεστσακ στο τιμ της εθνικής ομάδας της Γαλλίας!

Ο σπουδαίος Κροάτης προπονητής, Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ είπε το ναι και ανέλαβε πόστο στην εθνική ομάδα πόλο της Γαλλίας. Παραμένει και στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Ο Κόμπεστσακ στο τιμ της εθνικής ομάδας της Γαλλίας!

Ο Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ στην εθνική ομάδα πόλο της Γαλλίας που προετοιμάζεται φυσικά με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι σε τρία χρόνια.

Οι Γάλλοι πρόσφατα άλλαξαν προπονητή και γύρισε στην ομάδα ο Φλοριάν Μπρουζό. Με τον 39χρονο Γάλλο τεχνικό, οι «μπλε» είχαν ταξιδέψει στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Το Τόκιο, η πολύ καλή και νεανική Εθνική ομάδα της Γαλλίας το είδε από την τηλεόραση γιατί στο προολυμπιακό τουρνουά, αποκλείστηκε από την εθνική του Θοδωρή Βλάχου.

Στο Παρίσι φυσικά θα είναι και οι Γάλλοι θέλουν να πάνε ψηλά. Για αυτό και ήρθαν σε επαφή με έναν εξαιρετικό προπονητή, τον Κροάτη Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μια φοβερή Γιουγκ ενώ εργάστηκε και στις εθνικές ομάδες της πατρίδας του.

Ο Κόμπεστσακ αφού πήρε και το ΟΚ από την ομάδα του, τη Γιουγκ, απάντησε θετικά και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μπρουζό στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γαλλίας. Λόγω και των υποχρεώσεών με την ομάδα του Ντουμπρόβνικ δεν θα μπορεί να βρίσκεται συνεχώς στη Γαλλία αλλά θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον πρώτο προπονητή.

«Επικοινώνησαν μαζί μου από τη γαλλική ομοσπονδία και μου πρότειναν συνεργασία, την οποία δέχτηκα σε συμφωνία πάντα με τη Γιουγκ, που παραμένει η πρώτη μου δουλειά. Θα συνεργάζομαι με τους Γάλλους όποτε χρειαστεί, μια-δυο φορές το χρόνο. Ανυπομονώ για μια νέα πρόκληση», είπε ο Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ.