LEN Champions League: Δύο στα δύο Προ Ρέκο, Όρβοσι

Οι Προ Ρέκο, Όρβοσι έκαναν το δύο στα δύο στον Β’ όμιλο του LEN Champions League. Ήττα της Γιουγκ των Παπαναστασίου, Αργυρόπουλου, Κάκαρη από τη Μαρσέιγ, στο Ντουμπρόβνικ.

LEN Champions League: Δύο στα δύο Προ Ρέκο, Όρβοσι

Οι Προ Ρέκο, Όρβοσι έκαναν το δύο στα δύο στον Β’ Όμιλο. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης συνέτριψε την Ντιναμό Βουκουρεστίου με 23-5 για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ο Ούγγρος Ζαλάνκι, ο οποίος πήγε από τη Φερεντσβάρος στη Ρέκο το καλοκαίρι είχε επτά γκολ με 7/7 σουτ!

Η Όρβοσι κέρδισε στο Βελιγράδι 11-8 τον Ερυθρό Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν μέχρι το πρώτο ημίχρονο αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο πιο ποιοτική η Ουγγρική ομάδα και με περισσότερες λύσεις έφτασε στη νίκη, με τον αρχηγό Χάραϊ να έχει τρία τέρματα ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο τερματοφύλακας των νικητών, Μάρτον Λεβάι.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μαρσέιγ. Κέρδισε 14-9 τη Γιουγκ μέσα στο Ντουμπρόβνικ. Για τους Κροάτες ο Στέλιος Αργυρόπουλος (1/4) είχε ένα γκολ ενώ δεν σκόραραν οι Παπαναστασίου (0/7), Κάκαρης (0/1). Πρώτος σκόρερ ήταν ο Φάτοβιτς (4/9) για τη Γιουγκ.

LEN Champions League: Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός στον Α’ Όμιλο

Οι Γάλλοι στην αρχή πήραν μεγάλο προβάδισμα (4-0, 5-1) αλλά οι γηπεδούχοι επέστρεψαν και ισοφάρισαν (6-6). Οι Κρουσιγιά, Βερνό, Πρλαΐνοβιτς, Μποντέγκας όμως είχαν τις λύσεις και η Μαρσέιγ που έχει έμπειρους παίκτες και εξαιρετικούς Γάλλους, πανηγύρισε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Ισοπαλία (11-11) στον Γερμανικό «εμφύλιο» ανάμεσα στη Σπαντάου και το Ανόβερο. Ο Δημήτρης Νικολαΐδης πέτυχε ένα γκολ για τη Σπαντάου, που κατάφερε να ισοφαρίσει δύο δευτερόλεπτα πριν από το τέλος με γκολ του Ντέντοβιτς στον παίκτη παραπάνω.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2 αγώνες): Προ Ρέκο 6, Όρβοσι 6, Μαρσέιγ 3, Γιουγκ 3, Ερυθρός Αστέρας 3, Σπαντάου 1, Ανόβερο 1, Ντιναμό Βουκουρεστίου 0.