Μπενέκου: «Υπάρχει όρεξη, ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε»

Η φουνταριστή του Εθνικού, Άλκηστης Μπενέκου μίλησε για την ήττα στην πρεμιέρα από τη Γλυφάδα στον Πειραιά αλλά και τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μπενέκου: «Υπάρχει όρεξη, ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε»

Η Άλκηστης Μπενέκου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Εθνικού για την πρώτη ήττα των «κυανόλευκων» στην πρεμιέρα, στο ντέρμπι με τον ΑΝΟΓ, τους στόχους της ομάδας για τις επόμενες αγωνιστικές και την συμμετοχή στην Len Euro League.

«Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στη Γλυφάδα, ο ΑΝΟΓ παρουσιάστηκε πιο δεμένη ομάδα από εμάς και αυτό είναι κάπως αναμενόμενο, καθώς προπόνηση όλες μαζί κάναμε μόνο μια εβδομάδα. Σίγουρα αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς, αλλά πλέον ξέρουμε που πρέπει να εστιάσουμε και τι πρέπει να διορθώσουμε στην προετοιμασία μας ενόψει των επόμενων αγώνων αλλά και της Euro League. Όρεξη υπάρχει και όλες μας γνωρίζουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε αρκεί να δέσουμε ως ομάδα πιο αποτελεσματικά και να σκεφτόμαστε ως “ένα”… τόσο όταν τα πράγματα πάνε όπως τα θέλουμε, όσο και όταν δεν πάνε», τόνισε χαρακτηριστικά η έμπειρη φουνταριστή Άλκηστης Μπενέκου.

Ο Εθνικός έχει μπροστά του τα δύο παιχνίδια για την Α1 γυναικών με ΝΟ Λάρισας (Σάββατο 13/11) και ΑΕΚ (Δευτέρα 15/11), ενώ την επόμενη εβδομάδα ακολουθούν τα προκριματικά για την Len Euro League, στην Πορτογαλία.