LEN Euro Cup: Πρώτος βαθμός, 9-9 με τη Βοϊβοντίνα, για την ΑΕΚ στην Ευρώπη

Πρώτος βαθμός για την ΑΕΚ στην Ευρώπη στο πόλο. Ο Βούκσεβιτς ισοφάρισε (9-9) τη Βοϊβοντίνα 29 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα.

LEN Euro Cup: Πρώτος βαθμός, 9-9 με τη Βοϊβοντίνα, για την ΑΕΚ στην Ευρώπη

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, στον δικό της προκριματικό Όμιλο (Β') του Euro Cup, στο Νόβισαντ της Σερβίας και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 9-9 με την οικοδέσποινα σερβική Βοϊβοντίνα, σε μια ιστορική στιγμή για την ομάδα καθώς κατέκτησε τον πρώτο της ευρωπαϊκό βαθμό.

Ο Βούκσεβιτς ισοφάρισε για την ΑΕΚ, 29 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη, ενώ ο Ντιμίτριε Κριγιέστορακ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 5 γκολ.

ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΑΕΚ 9-9

Oκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 2-2, 2-2

ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ: Γαβρίλοβιτς, Σέτκοβιτς, Μπογκντάνοβιτς 2, Μπούρσακ 2, Τιντόρ, Φρόλοβ, Πρεκόγκασιτς 2, Ραντοβάνλιγια, Ρόγκατς 1, Ραντάνοβιτς 1, Νικολόβ 1, Μπιόκανιν, Πόπαντιτς.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζαζής, Παπούκας, Κριγιέστορακ 5, Βούκσεβιτς, Δίπλαρος, Τσιστράκης 1, Τσαταλιός, Παπάκος 1, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 2, Μανιουδάκης, Κατσινούλας.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (3/10) την ισπανική Σαμπαντέλ, στις 11.00. Οι Καταλανοί έχασαν 12-9 από τη Βαζούτας που πέρασε αφού κέρδισε και στην πρεμιέρα την ΑΕΚ με 13-6. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη για να συνεχίσει στο LEN Euro Cup θα πρέπει την Κυριακή να κερδίσει τη Σαμπαντέλ.