Λούντβιγκσμπουργκ – Περιστέρι 6-11: Ιστορική νίκη

Το Περιστέρι κέρδισε 11-6 τη Λούντβιγκσμπουργκ για τη 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του LEN Euro Cup στον όμιλο που διεξάγεται στις Συρακούσες. Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία του τμήματος.

Λούντβιγκσμπουργκ – Περιστέρι 6-11: Ιστορική νίκη

Το Περιστέρι έγραψε ιστορία. Η ομάδα του Κώστα Λούδη κέρδισε τη Λούντβιγκσμπουργκ για τη 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του LEN Euro Cup στον όμιλο που διεξάγεται στις Συρακούσες. Παρθενική νίκη για την ομάδα του Περιστερίου που έχει πλέον και ελπίδες πρόκρισης, που θα κριθεί στον αγώνα της Κυριακής (3/10) με αντίπαλο τη Στρασμπούρ (11.30).

Το Περιστέρι ξεκίνησε εντυπωσιακά και στην πρώτη περίοδο προηγήθηκε 4-0! Στο δεύτερο οκτάλεπτο ακολούθησε ένα 3-0 σερί της Λούντβιγκσμπουργκ και το ματς έγινε ντέρμπι, με την ομάδα του Κώστα Λούδη να τελειώνει το ημίχρονο με δύο γκολ και να ξεφεύγει ξανά (3-6).

Η ομάδα του Περιστερίου κράτησε και στο τρίτο οκτάλεπτο, έλεγχε τον αγώνα και δεν επέτρεψε στη Λούντβιγκσμπουργκ να επιστρέψει ξανά και να μειώσει στο γκολ. Μάλιστα η διαφορά στην τελευταία περίοδο ανέβηκε και στα πέντε τέρματα, με την ομάδα του Κώστα Λούδη να παίρνει μια άνετη, ιστορική νίκη αφού όπως είπαμε και στο ξεκίνημα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή στην ιστορία του τμήματος.