Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς: Ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Μετά τον διεθνή Σέρβο Μίλος Τσουκ, η Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς απέκτησε ακόμη έναν εξαιρετικό και έμπειρο πολίστα. Ο λόγος για τον Κροάτη Γιόζιπ Βρλιτς.

Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς: Ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Σημαντική ενίσχυση για τη Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς, που είναι στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό στο LEN Champions League. Μετά τον Σέρβο χρυσό ολυμπιονίκη στο Ρίο Μίλος Τσουκ, έκανε δικό της και τον Κροάτη Γιόζιπ Βρλιτς.

Έναν παίκτη που και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς. Ο 35χρονος επιστρέφει λοιπόν για να δώσει εμπειρία και δύναμη στα δύο μέτρα.

Ο Κροάτης, μέλος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018, τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στην πατρίδα του και τη Μλάντοστ.

Ο Βρλιτς στο παρελθόν έχει περάσει και από Γιουγκ, Μπαρτσελονέτα, Πριμόριε Ριέκα ενώ για ένα διάστημα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, πήγε και έπαιξε στη Φλουμινένσε, γιατί πήρε το βραζιλιάνικο διαβατήριο και φόρεσε το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας στο Ρίο ενώ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το ασημένιο στους Παναμερικανούς Αγώνες το 2015.

Σαφώς και είναι μια σημαντική προσθήκη για τους πρωταθλητές Σερβίας που θέλουν να έχουν μια καλή πορεία και στην Ευρώπη τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και να κοιτάξουν στα μάτια τη Νόβι Μπέογκραντ στο πρωτάθλημα.