Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς: Σπουδαία μεταγραφή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League

Σημαντική ενίσχυση για τη Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς, που είναι στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό στο LEN Champions League. Απέκτησε τον Σέρβο χρυσό ολυμπιονίκη στο Ρίο Μίλος Τσουκ.

Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς: Σπουδαία μεταγραφή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League

Την απόκτηση του Μίλος Τσουκ ανακοίνωσε η Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς. Η Ραντνίτσκι που σίγουρα δεν έχει...ρίξει φέτος τα χρήματα που έδωσε για 11 μεταγραφές η Νόβι Μπέογκραντ, έβαλε στο ρόστερ της έναν παίκτη έμπειρο, με παραστάσεις, ο οποίος το 2016 ήταν στο χρυσό της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ έχει πανηγυρίσει συνολικά 17 μετάλλια με την Εθνική ομάδα της χώρας του, εκ των οποίων τα 14 είναι χρυσά!

O 30χρονος Τσουκ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βοϊβοντίνα και εν συνεχεία φόρεσε με επιτυχία το σκουφάκι της Παρτιζάν (2009-14), κατακτώντας 3 νταμπλ, 1 Champions League, 1 Super Cup Ευρώπης.

Για μια τετραετία (2014-18) ήταν στην Ουγγαρία με Έγκερ και Ζόλνοκ, εκεί όπου κατέκτησε δύο Κύπελλα και το καλοκαίρι του 2018 έδωσε τα χέρια με τη Μλάντοστ. Στην Κροατία επίσης πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα στην Αδριατική Λίγκα και ένα Κύπελλο Κροατίας.

Πέρσι φόρεσε το σκουφάκι της Νόβι Μπέογκραντ αλλά δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, αφού μετά και τις μεταγραφές που έκανε, ο Μίλος Τσουκ έμεινε ελεύθερος.

Η Ραντνίτσκι που θα προσπαθήσει φέτος στη Σερβία να βάλει δύσκολο στη Νόβι Μπέογκραντ έκανε κίνηση και ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου πολίστα.