Απόλλων Σμύρνης – Γιαντράν Σπλιτ 11-19: Δεύτερη ήττα στην Ποντγκόριτσα

Την ήττα με 19-11 από τη Γιαντράν Σπλιτ γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης για την 3η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της πρώτης προκριματικής φάσης του Len Champions League που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα.

Απόλλων Σμύρνης – Γιαντράν Σπλιτ 11-19: Δεύτερη ήττα στην Ποντγκόριτσα

Δεύτερη ήττα σε διάστημα λίγων ωρών για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Μαυροβούνιο. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη το πρωί ηττήθηκε με 15-8 από την Όρβοσι και το απόγευμα έχασε 19-11 από τη δυνατή Γιαντράν Σπλιτ που δεν είχε και αγώνα το πρωί και φυσικά ήταν πιο φρέσκια και ξεκούραση.

Η ουσία είναι πως ο Απόλλων Σμύρνης για την 3η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της πρώτης προκριματικής φάσης του Len Champions League που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα, γνώρισε την ήττα που είναι δεύτερη στον όμιλο. Βέβαια η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη δεν έχει αποκλειστεί αφού στην επόμενη φάση περνάνε οι τέσσερις πρώτες ομάδες.

Όρβοσι – Απόλλων Σμύρνης 15-8: Καταστροφικό το τρίτο οκτάλεπτο

Απόλλων Σμύρνης – Γιαντράν Σπλιτ 11-19 (3-4, 3-4, 3-6, 2-5)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης – Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Κότσκαρ, Γκουσάροβ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς, Γούνας 5, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός

Γιαντράν Σπλιτ (Μίλε Σμοντλάκα): Ποντρουγκ, Μπούριτς 2, Μάρινιτς 5, Κάγκαλι 1, Μπούτιτς 1, Πεΐκοβιτς 1, Μπούκιτς 1, Καρκόφ 4, Ντέλιτς 1, Ντόμπουντ, Σέτκα 2, Ντούζεβιτς 1, Άνιτς

Αύριο Παρασκευή, ο Απόλλων θα παίξει με την Ζάιμπας θα πάρει τη νίκη και θα κοιτάξει μετά τα ματς του Σαββάτου που θα κρίνουν και τα πάντα.

Οι επόμενοι αγώνες του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ποντγκόριτσα, εκεί όπου διεξάγονται τα ματς του Β’ Ομίλου της πρώτης προκριματικής φάσης του Len Champions League.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου

17:30 Απόλλων Σμύρνης – Ζάιμπας

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

13:30 Ενκα Κωνσταντινούπολης – Απόλλων Σμύρνης, 19:30 Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι – Απόλλων Σμύρνης

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου ο Απόλλων έχει ρεπό