Όρβοσι – Απόλλων Σμύρνης 15-8: Καταστροφικό το τρίτο οκτάλεπτο

Την ήττα με 15-8 από την Ουγγρική Όρβοσι γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης για τη 2η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της πρώτης προκριματικής φάσης του Len Champions League που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα.

Όρβοσι – Απόλλων Σμύρνης 15-8: Καταστροφικό το τρίτο οκτάλεπτο

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο της Όρβοσι για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Ούγγροι από την πρώτη περίοδο ήταν μπροστά στο σκορ και η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη αν και πάλεψε δεν μπόρεσε να επιστρέψει.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» γνώρισε την ήττα για τη 2η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της πρώτης προκριματικής φάσης του Len Champions League που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα, ωστόσο μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Σίντεζ Καζάν έχει πολλές ελπίδες για να βρεθεί στην επόμενη προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Ο Απόλλων Σμύρνης αν και ήταν πίσω στο σκορ συνεχώς, περίπου δύο λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου ήταν κοντά στο σκορ (6-5) αλλά η Όρβοσι με ένα 2-0 ξέφυγε 8-5.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, καθώς η Όρβοσι έκανε ένα σερί 4-1 και έβαλε τέλος στα όποια όνειρα της ελληνικής ομάδας να επιστρέψει.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει βέβαια αφού το απόγευμα της Πέμπτης (17.30), ο Απόλλων Σμύρνης θα παίξει με τη Γιάντραν Σπλιτ για την 3η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της πρώτης προκριματικής φάσης του Len Champions League που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα.

Οι Κροάτες στην πρεμιέρα την Τετάρτη νίκησαν 15-10 τη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι ενώ το πρωί της Πέμπτης δεν έχουν αγώνα (κάνουν το ρεπό του) και το απόγευμα θα είναι πιο ξεκούραστοι, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όρβοσι – Απόλλων Σμύρνης 15-8 (4-2, 4-3, 4-1, 3-2)

Όρβοσι (Ντάνιελ Βάργκα): Λεβάι, Σίλαντι 1, Μάνχερζ 5, Βαρνάι 2, Σάλαμον 1, Τσατσόβσκι 1, Αρανι, Τοθ 1, Βιγκβάρι 2, Μπούριαν, Μπούντσου 1, Χάραι, Ντεβάι

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης – Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κότσκαρ, Γκουσάροβ 2, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 2, Τσολακούδης, Σολανάκης, Καβουσανός