Νόβι Μπέογκραντ: Μία ακόμη μεταγραφή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο LEN Champions League

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο LEN Champions League, Νόβι Μπέογκραντ έδωσε τα χέρια με τον διεθνή 20χρονο Μαυροβούνιο φουνταριστό Μίροσλαβ Πέρκοβιτς

Νόβι Μπέογκραντ: Μία ακόμη μεταγραφή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο LEN Champions League

Η ενδέκατη μεταγραφή για τη Νόβι Μπέογκραντ είναι γεγονός. Οι Σέρβοι, στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό στο LEN Champions League, που θα διοργανώσουν το επόμενο καλοκαίρι το final 8, έδωσαν τα χέρια με τον Μίροσλαβ Πέρκοβιτς.

Ο 20χρονος Μαυροβούνιος φουνταριστός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και στη Νόβι Μπέογκραντ κινήθηκαν για την απόκτησή του, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία μεταγραφή που θα βοηθήσει και τη νέα σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια (υπέγραψε για τρία έτη). Ο κόουτς Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς ήθελε έναν παίκτη για να πλαισιώσει τον πολύπειρο Σέρβο Ντούσκο Πιγέτλοβιτς στα δύο μέτρα και γι’ αυτό έγινε η συγκεκριμένη κίνηση με τον Μαυροβούνιο.

Ο Πέρκοβιτς είναι μέλος της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου που βρήκε αρκετές φορές φέτος στον δρόμο της η «γαλανόλευκη» (προολυμπιακό, World League, Ολυμπιακοί Αγώνες), έπαιζε στην Πρίμορατς Κότορ και στην πατρίδα του κάνουν λόγο για παιδί-θαύμα. Είχε συμβόλαιο με την Πρίμορατς αλλά η Νόβι Μπέογκραντ που έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα φέτος το καλοκαίρι πλήρωσε την ομάδα του Μαυροβουνίου που αντιμετωπίζει οικονομικά ζητήματα και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Ο Πέρκοβιτς ήταν μέλος και της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου που έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων ανδρών και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (12-11 την Ουγγαρία στον μικρό τελικό στα πέναλτι). Ήδη έχει ενσωματωθεί στην αποστολή και κάνει προετοιμασία με την ομάδα στη Σουμπότιτσα.