Κρέμασε το σκουφάκι της η Ταραγκό, δεν έρχεται στη Βουλιαγμένη

Σε ηλικία 28 ετών η Ισπανίδα Ροζέρ Ταραγκό, που είχε ανακοινωθεί από τη Βουλιαγμένη, σταματάει το πόλο!

Κρέμασε το σκουφάκι της η Ταραγκό, δεν έρχεται στη Βουλιαγμένη

Τελικά η Ροζέρ Ταραγκό δεν αποχωρεί μόνο από την Εθνική ομάδα της Ισπανίας αλλά κρεμάει το σκουφάκι της! Η μόλις 28 ετών Ισπανίδα με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό πως σταματάει το πόλο! Η μεταγραφή της λοιπόν στη Βουλιαγμένη... χαλάει, αφού η Ταραγκό σταματάει το πόλο και φυσικά δεν θα τη δούμε στην Ελλάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον ΝΟΒ να έχει ανακοινώσει την απόκτησή της εδώ και καιρό! Ξεκίνησε την καριέρα της από τη Ματαρό, έπαιξε στη Μεντιτεράνι, ενώ αγωνίστηκε και στις ΗΠΑ, όπου και σπούδασε. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως είχαμε αναφέρει, είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την Εθνική Ισπανίας, αλλά τώρα ανακοίνωσε πως αποχωρεί οριστικά από την υδατοσφαίριση, αν και είναι μόλις 28 ετών.

Η Ταραγκό της Βουλιαγμένης αποσύρθηκε από την Εθνική Ισπανίας

Η Ταραγκό, μέλος της Ισπανίας και στα δύο ασημένια μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2012, 2021), έχει κατακτήσει χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013 στη Βαρκελώνη και ασημένιο στο Παγκόσμιο του 2019. Δύο χρυσά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2014, 2020), ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και το ασημένιο στο Γουόρλντ Λιγκ του 2016.

«Ναι, φεύγω. Το κάνω χαρούμενη και ήρεμη. Θεωρώ τον εαυτό μου προνομιούχο που μπόρεσα να διαλέξω τη στιγμή μόνη μου, χωρίς καμία πίεση και με την υποστήριξη όσων με αγαπούν. Επιλέγω να φύγω τώρα γιατί είμαι πολύ καλά, πολύ ικανοποιημένη με αυτά που έχω κάνει, αλλά και επειδή, τουλάχιστον προς το παρόν, έχω ήδη κάνει αρκετά. Να συνεχίσω να παίζω θα ήταν σαν να πιέζω τον εαυτό μου να παρατείνει ένα στάδιο που ήδη θέλω να κλείσω. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θέλω να κάνω. Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω τους γύρω μου για την άνευ όρων υποστήριξή τους, την υπομονή τους και τη δύναμη που μου έδωσαν», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η Ταραγκό.