«Κούπα» για την Κροατία των Μπούσλιε, Μπίγιατς

Η Κροατία με τους Άντρο Μπούσλιε, Μάρκο Μπίγιατς του Ολυμπιακού στη σύνθεσή της κατέκτησε το τουρνουά πόλο που διεξήχθη στη Σαρδηνία, με τη συμμετοχή της Ιταλίας και της Ρωσίας.

«Κούπα» για την Κροατία των Μπούσλιε, Μπίγιατς

Η Εθνική ομάδα της Κροατίας με τους Άντρο Μπούσλιε, Μάρκο Μπίγιατς του Ολυμπιακού στη σύνθεσή της κατέκτησε το τουρνουά της Σαρδηνίας με τη συμμετοχή της Ιταλίας και της Ρωσίας.

Για την 1η αγωνιστική, η ομάδα του Ίβιτσα Τούτσακ νίκησε με 14-5 τη Ρωσία, με τον αρχηγό Μπούσλιε να σκοράρει μία φορά, ενώ για τη 2η αγωνιστική επικράτησε στο ντέρμπι 15-12 της Ιταλίας, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να σκοράρει ένα τέρμα και σε αυτό το ματς.

Φυσικά στην αποστολή και ο πορτιέρε της ομάδας του Πειραιά, Μάρκο Μπίγιατς, o οποίος στον αγώνα με την Ιταλία απέκρουσε και πέναλτι του Φιγκάρι στο 3-3 της αναμέτρησης. Έτσι οι δύο «ερυθρόλευκοι» με δύο νίκες πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου στο τουρνουά της Σαρδηνίας με το σκουφάκι της Κροατίας, με την Ιταλία να κερδίζει στο άλλο ματς 16-9 τη Ρωσία. Φυσικά η Ιταλία και η Κροατία έχουν στραμμένη την προσοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Κροάτες ήταν προγραμματισμένο επιστρέψουν στη βάση τους την Κυριακή (11/7) και έχουν τρεις ημέρες ρεπό, αφού την Πέμπτη (15/7) γυρίζουν στις προπονήσεις και λίγες ημέρες μετά θα αναχωρήσουν για το Τόκιο ενόψει της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.