Μαξ Ίρβινγκ: Από τον Ολυμπιακό στην Τελιμάρ

Ο διεθνής Αμερικανός περιφερειακός, Μαξ Ίρβινγκ υπέγραψε συμβόλαιο με την Ιταλική Τελιμάρ. Συμπαίκτης με τον Άντρια Μπάσιτς που έπαιζε στη Βουλιαγμένη.

Μαξ Ίρβινγκ: Από τον Ολυμπιακό στην Τελιμάρ

Επιστροφή στην Ιταλία για τον Μαξ Ίρβινγκ. Ο διεθνής Αμερικανός περιφερειακός, ο οποίος κατέκτησε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό και έφτασε στην τελική φάση του LEN Champions League, με την ομάδα του Πειραιά, συμφώνησε με την Τελιμάρ.

Η Τελιμάρ είναι ιταλική ομάδα που έχει έδρα στο Παλέρμο και έχει ήδη αποκτήσει τον Άντρια Μπάσιτς, ο οποίος έπαιζε στη Βουλιαγμένη. Έτσι οι Ιταλοί θα έχουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ τους και τον Κροάτη περιφερειακό που είδαμε στο ΝΟΒ αλλά και τον Αμερικανό περιφερειακό, ο οποίος έπαιξε στον Ολυμπιακό ενώ είχε και πολύ καλό πέρασμα από τη χώρα μας, παίζοντας και με τον Υδραϊκό.

Βουλιαγμένη: Τέλος ο Άντρια Μπάσιτς

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια νέα δυνατή ομάδα που τη νέα χρονιά θα παίζει στο LEN Euro Cup» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός άσος, ο οποίος έχει παίξει στην Ιταλία και στο παρελθόν.

Ο Ίρβνγκ που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της περιφέρειας είναι γεννημένος το 1995 έχει αποφοιτήσει από το UCLA ενώ έχει παίξει και στην Ποζίλιπο στην Ιταλία. Αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και στην χώρα μας τον έφερε το 2018 ο Δημήτρης Κραβαρίτης για λογαριασμό του Υδραϊκού και πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.