Επίσημο: Ο Φάτοβιτς νέος προπονητής της Μπαρτσελονέτα (pic)

Ο Έλβις Φάτοβιτς είναι ο αντικαταστάτης του Τσους Μαρτίν στον πάγκο της Μπαρτσελονέτα. Ανακοινώθηκε από τους Ισπανούς.

Επίσημο: Ο Φάτοβιτς νέος προπονητής της Μπαρτσελονέτα (pic)

Ο Έλβις Φάτοβιτς ύστερα από περίπου οκτώ χρόνια αποχωρεί από τον πάγκο της Εθνικής Ομάδας της Αυστραλίας, για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Μάλιστα έγινε γνωστό και επίσημα τη Δευτέρα (21/6) πως ο σπουδαίος Κροάτης, Έλβις Φάτοβιτς είναι ο αντικαταστάτης του Τσους Μαρτίν στην Μπαρτσελονέτα μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Φάτοβιτς αναλαμβάνει την Μπαρτσελονέτα

Ο Μαρτίν έχουμε πει πως είναι το ακλόνητο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Θοδωρή Βλάχο στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, με τον Γιώργο Αφρουδάκη πάντως να διαψεύδει τα σενάρια εκείνες τις ημέρες.

Ο 50χρονος Φάτοβιτς, ενδεχομένως ο κορυφαίος Κροάτης πολίστας έγραψε ιστορία ως παίκτης ενώ εργάστηκε με επιτυχία σε Γιουγκ και Κροατία πριν αναλάβει την Αυστραλία τον Ιανουάριο του 2013.

Πόλο: Τέλος ο Έλβις Φάτοβιτς από την Αυστραλία μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Έκανε εξαιρετική δουλειά στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας σε πολλά επίπεδα και η ομοσπονδία της χώρας φυσικά και ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία της με τον Κροάτη προπονητή αλλά εκείνος ύστερα από οκτώ χρόνια θα επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο ίδιος είπε πως ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση αφού η Αυστραλία είναι για εκείνον το δεύτερο σπίτι του. Τώρα η προσοχή του είναι στραμμένη στο Τόκιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες και από τη νέα σεζόν θα τον βλέπουμε στον πάγκο της Μπαρτσελονέτα.