Ο Φάτοβιτς αναλαμβάνει την Μπαρτσελονέτα

Ο Έλβις Φάτοβιτς θα είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο αντικαταστάτης του Τσους Μαρτίν στην Μπαρτσελονέτα.

Ο Φάτοβιτς αναλαμβάνει την Μπαρτσελονέτα

Την Παρασκευή (28/5) αναφερθήκαμε στο φινάλε της συνεργασίας του Έλβις Φάτοβιτς με την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο Έλβις Φάτοβιτς ύστερα από περίπου οκτώ χρόνια αποχωρεί από τον πάγκο της Εθνικής Ομάδας της Αυστραλίας, γι να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Πόλο: Τέλος ο Έλβις Φάτοβιτς από την Αυστραλία μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στην Ιταλία αναφέρουν τη Δευτέρα (31/5), πως ο Φάτοβιτς θα είναι ο αντικαταστάτης του Τσους Μαρτίν στην Μπαρτσελονέτα μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μαρτίν έχουμε πει πως είναι το ακλόνητο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Θοδωρή Βλάχο στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, με τον Γιώργο Αφρουδάκη πάντως να διαψεύδει.

Εθνική πόλο ανδρών: Ο Τσους Μαρτίν φαβορί για να αντικαταστήσει τον Βλάχο

«Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και όσα ίσως ακολουθήσουν, για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας Ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στόχος μας, αυτή τη στιγμή, είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας, ώστε να εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, διεκδικώντας έτσι με αξιώσεις μια μεγάλη διάκριση στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της οικουμένης.

Της παρούσης λοιπόν δεν είναι ούτε όσα διαχέονται, ούτε τα διάφορα σενάρια και η ονοματολογία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όλα στην ώρα τους και όταν πρέπει».