Επίσημο: Ο Ντελ Λούνγκο αντικαταστάτης του Μπίγιατς στην Προ Ρέκο (pic, vid)

Η Προ Ρέκο ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Μάρκο Μπίγιατς, ο οποίος υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Είναι ο διεθνής ΙταλόςΜάρκο Ντελ Λούνγκο.

Επίσημο: Ο Ντελ Λούνγκο αντικαταστάτης του Μπίγιατς στην Προ Ρέκο (pic, vid)

Ο Μάρκο Ντελ Λούνγκο είναι και με τη...βούλα ο αντικαταστάτης του Μάρκο Μπίγιατς στην Προ Ρέκο. Ο Κροάτης κίπερ υπέγραψε στον Ολυμπιακό και οι πρωταθλητές Ευρώπης απέκτησαν τον Μάρκο Ντελ Λούνγκο.

Βασικός στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας που πριν από δύο χρόνια κατάκτησε το Παγκόσμια Πρωτάθλημα. Χρόνια στην Μπρέσια και στη...σκιά της Προ Ρέκο, φέτος πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Ιταλία αλλά τώρα θα παίζει στη Ρέκο.

Ολυμπιακός: Θέλει να ταράξει τα νερά με τον Κροάτη τερματοφύλακα Μάρκο Μπίγιατς της Προ Ρέκο!

O 31χρονος άσος έχει ακόμη ένα Κύπελλο με την Μπρέσια το 2012 και το Euro Cup το 2016 αλλά είπαμε πως είχε...πέσει πάνω στην Προ Ρέκο που δεν αφήνει τίποτα.

«Ήρθε η ώρα να αλλάξω περιβάλλον για να προχωρήσω μπροστά. Η Ρέκο είναι ένα μεγάλο ερέθισμα, έχει αποδειχθεί πάντα ότι ανταγωνίζεται για τις κορυφαίες θέσεις σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο.

Στην Εθνική ομάδα μίλησα με πολλούς συμπαίκτες που θα βρω στην Προ Ρέκο από τον Σεπτέμβριο: Έχω αντιληφθεί ένα ισχυρό κίνητρο σε αυτούς. Υπάρχει επιθυμία για τίτλους και την επόμενη σεζόν.

Θα είναι ωραίο να παίξω στην πισίνα Punta Sant'Anna. Είναι παράξενο να βλέπω άδειο αυτό το κολυμβητήριο και θυμήθηκα παλαιότερους τελικούς.

Γνώρισα τον Σάντρο Σούκνο ως αντίπαλο, είμαι σίγουρος πως θα προσαρμοστούμε στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει αυτός.

Ο Γκόραν Βολάρεβιτς είναι το πρότυπό μου. Είναι αυτός που κοιτάζω και αυτός που προσπαθώ να πλησιάσω περισσότερο. Φυσικά υπάρχει και ο Τεμπέστι, αλλά είναι ένας τερματοφύλακας με φυσικά χαρακτηριστικά διαφορετικά από τα δικά μου» είπε ο Ντελ Λούνγκο. Ο νέος τερματοφύλακας της Μπρέσια.

Ο Ιταλός κίπερ έχει κατακτήσει ένα χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2014.