Ολυμπιακός: Θέλει να ταράξει τα νερά με τον Κροάτη τερματοφύλακα Μάρκο Μπίγιατς της Προ Ρέκο!

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως τους επόμενους μήνες θέλει να χτίσει μια ομάδα στο πόλο ανδρών που θα έχει στόχο την κατάκτηση του Champions League. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει...χτυπήσει την πόρτα του σπουδαίου τερματοφύλακα Μάρκο Μπίγιατς!

Ολυμπιακός: Θέλει να ταράξει τα νερά με τον Κροάτη τερματοφύλακα Μάρκο Μπίγιατς της Προ Ρέκο!

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι το καλοκαίρι να προχωρήσουν στην απόκτηση τερματοφύλακα από το εξωτερικό στο πόλο ανδρών.

Είχαμε αναφέρει προ ημερών για την περίπτωση του Μαυροβούνιου Λάζοβιτς, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν στη Μαρσέιγ αλλά τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ένα τεράστιο όνομα.

Μιλάμε αυτή τη στιγμή για τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο, τον Κροάτη Μάρκο Μπίγιατς. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και ο διεθνής κίπερ της Προ Ρέκο που έχει ακούσει πάρα πολλά για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του και φυσικά έχει ζήσει τα final 8, με γεμάτα κολυμβητήριο από τους φίλους της ομάδας του Πειραιά, δεν λέει όχι, εάν και εφόσον ικανοποιηθεί.

Δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση αφού μιλάμε για τον καλύτερο στον κόσμο. Σίγουρα θα έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες ωστόσο ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει μια κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός με τον σπουδαίο Γιόζιπ Πάβιτς στο τέρμα έπαιξε σε τρεις τελικούς Champions League και σήκωσε το Ευρωπαϊκό μέσα στη Γένοβα με αντίπαλο την Προ Ρέκο.

Ο Μπίγιατς είναι ο αντικαταστάτης του στην Εθνική ομάδα της Κροατίας και τα τελευταία χρόνια παίζει στην Προ Ρέκο, αφού πρώτα είχε αγωνιστεί με επιτυχία στη Γιουγκ και ήταν ο άνθρωπος που το 2016 σταμάτησε τον Ολυμπιακό στον τελικό του Champions League στη Βουδαπέστη.