Άντρο Μπούσλιε: «Τα ομορφότερα χρόνια της καριέρας μου στον Ολυμπιακό»

Φοβερές δηλώσεις για τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά από τον Άντρο Μπούσλιε. Ο «βράχος» μίλησε στην Κροατία και δήλωσε πως ανυπομονεί να φορέσει ξανά το ερυθρόλευκο σκουφάκι, υπογραμμίζοντας πως η τριετία (2016-19) στο λιμάνι ήταν η ομορφότερη της καριέρας του. 

Άντρο Μπούσλιε: «Τα ομορφότερα χρόνια της καριέρας μου στον Ολυμπιακό»

Ο αρχηγός της Εθνικής Κροατίας, Άντρο Μπούσλιε μίλησε στην πατρίδα του για όλους και για όλα. Φυσικά ρωτήθηκε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και ο «βράχος» δεν στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά στα όσα έζησε τρία χρόνια (2016-19) στη χώρα μας.

«Ξέρουμε πως ανυπομονείτε για αυτό που ακολουθεί μετά το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εσύ και η οικογένειά σου. Επιστρέφεις στον Ολυμπιακό. Κάποτε είχατε αναφέρει πως η Αθήνα, η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός έχουν μείνει στη μνήμη σας. Εκτός από όλα αυτά, «χτίζουν» μια εξαιρετικά ισχυρή ομάδα στον Ολυμπιακό» ήταν η ερώτηση στον Άντρο Μπούσλιε, ο οποίος πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό.

Η απάντηση του καλύτερου αμυντικού στον κόσμο: «Ναι, για μένα, αλλά και για όλη την οικογένεια. Έπαιξα για τον Ολυμπιακό για τρία χρόνια και αυτά ήταν ίσως και τα τρία πιο όμορφα χρόνια της καριέρας μου. Όχι μόνο ως αποτέλεσμα, αλλά γενικότερα η ομάδα και η πόλη και οι άνθρωποι, τα πάντα. Ήταν υπέροχα. Ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από την Αθήνα (σ. εννοεί φυσικά το καλοκαίρι του 2019 όταν και πήγε στην Προ Ρέκο με ετήσιο συμβόλαιο ύψους 150.000 ευρώ) , αλλά έτσι έπρεπε να γίνει. Δεν ήθελα και για αυτό είμαι τώρα χαρούμενος που με κάλεσαν ξανά στην ομάδα. Έχω υπογράψει για δύο χρόνια και ανυπομονώ να παίξω ξανά για τον Ολυμπιακό».

Όλα αυτά τα είπε ο Άντρο Μπούσλιε όχι στη χώρα μας αλλά στην πατρίδα του. Έχει κι αυτό τη δική του σημασία.