Βλάχος: «Αποφασίσαμε να δείξουμε το χαρακτήρα μας»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Θοδωρής Βλάχος από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μαρσέιγ που χάρισε στους «ερυθρόλευκους» την έβδομη θέση στο LEN Champions League. 

Βλάχος: «Αποφασίσαμε να δείξουμε το χαρακτήρα μας»

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επικράτησε της Μαρσέιγ με 13-12 και κατέκτησε την έβδομη θέση του φετινού LEN Champions League.

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ 13-12: Φινάλε με νίκη και 7η θέση

Έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» απόλαυσαν το παιχνίδι και έδειξαν το χαρακτήρα τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Στο τέλος αποφασίσαμε να απολαύσουμε ένα παιχνίδι εδώ στο Βελιγράδι. Αυτό είναι σημαντικό γιατί θέλω να είμαι δίκαιος με τους παίκτες μου. Κάναμε ό,τι οργανώσαμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Κερδίσαμε όλους τους εγχώριους τίτλους και ήρθαμε εδώ στο Βελιγράδι. Ξέρω ότι αυτή η ομάδα με 9 νέους παίκτες προφανώς θα ήταν δύσκολο να κάνει κάτι σπουδαίο εδώ αλλά με τον τρόπο που παίξαμε στα δυο πρώτα παιχνίδια δεν ήμασταν ικανοποιημένοι γιατί δεν παλέψαμε καθόλου. Στο τελευταίο παιχνίδι το οποίο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αποφασίσαμε να δείξουμε το χαρακτήρα μας. Να παρουσιάσουμε κάτι, να νιώσουμε το παιχνίδι και να δείξουμε τόσο στους εαυτούς μας όσο και στον κόσμο κάτι. Είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή εμφάνιση αλλά και από τις εμφανίσεις μας στη διάρκεια αυτής της σεζόν. Η σεζόν συνεχίζεται και θα δούμε την επόμενη χρονιά».