Μαρτίν για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα: «Υπέροχο να βλέπω την ομάδα μου να παίζει έτσι»

Ο Τσους Μαρτίν, ο προπονητής της Μπαρτσελονέτα, μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τον ημιτελικό της Παρασκευής (4/6, 19.00) με αντίπαλο την Προ Ρέκο.

Μαρτίν για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα: «Υπέροχο να βλέπω την ομάδα μου να παίζει έτσι»

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος έχει ο Τσους Μαρτίν. Ο τεχνικός της Μπαρτσελονέτα, ο οποίος στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από την Ισπανική ομάδα και θέλει να τελειώσει την αγωνιστική περίοδο με ένα Ευρωπαϊκό, είπε:

«Είναι υπέροχο να βλέπεις την ομάδα σου να παίζει έτσι. Η πρώτη περίοδος ήταν φανταστική και αυτή που έκρινε τον αγώνα. Νομίζω ότι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, παίξαμε με πειθαρχία, με τη σωστή ταχύτητα, ήμασταν καλοί στην άμυνα και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μια τόσο εύκολη νίκη. Θα αντιμετωπίσουμε την Προ Ρέκο στον ημιτελικό. Θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας, αλλά νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για αυτή τη μεγάλη πρόκληση».

Σκουμπάκης για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα: «Δεν ήμασταν εμείς»

Ο πολύπειρος άσος Φελίπε Περόνε και ένας από τους καλύτερους περιφερειακούς στον κόσμο, υπογράμμισε: «Ανεξάρτητα από το πώς φαίνεται, ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν ήταν εύκολος. Το περιμέναμε όλη τη σεζόν.

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 22-9: Συντριβή άνευ προηγουμένου! (highlights)

Προσπαθήσαμε να ασκήσουμε πίεση στους αντιπάλους μας αμέσως. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει παίξει σε τρεις τελικούς και είναι μια εξαιρετική ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία στο Champions League.

Βλάχος: «Μπορείς να χάσεις αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο» (vid)

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, αλλά τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε. Έχουμε έναν νέο αγώνα ενάντια στη Προ Ρέκο. Είναι μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Η Προ Ρέκο είναι πάντα Προ Ρέκο, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι».