Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 22-9: Συντριβή άνευ προηγουμένου! (highlights)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε τη συντριβή με 22-9 από την εξαιρετική Μπαρτσελονέτα στον προημιτελικό του Final 8 του LEN Champions League και θα παίξει για τις θέσεις 5-8 στο Βελιγράδι. Την Παρασκευή (4/6, 14:00) κόντρα στο Ανόβερο.    

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 22-9: Συντριβή άνευ προηγουμένου! (highlights)

Η Μπαρτσελονέτα από την πρώτη περίοδο έδειξε τις διαθέσεις της. Με καταπληκτική άμυνα, δεν άφηνε τον Ολυμπιακό να πάρει ανάσα και...χτύπησε στην κόντρα και στην περιφέρεια. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εκτός αγώνα και οι Καταλανοί το εκμεταλλεύτηκαν σκοράροντας με κάθε τρόπο! Τα έξι γκολ σε ένα οκτάλεπτο είναι πάρα πολλά και φυσικά σε έναν ημιτελικό με τέτοια άμυνα δεν έχεις καμία τύχη, σε ένα ματς όπου έπαιξε στο τέρμα ο Στέφανος Γαλανόπουλος, αφού ο Ζερδεβάς ήταν απλά στον πάγκο αφού δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω στομαχικών διαταραχών.

Με γκολ του Γρανάδος ξεκίνησε και η δεύτερη περίοδος με την Μπαρτσελονέτα να μην σταματά! Για τον Ολυμπιακό ήρθε το πρώτο γκολ 6.38 για το τέλος του ημιχρόνου (7-1) με τον Δερβίση στον παίκτη παραπάνω ενώ ακολούθησε και το δεύτερο από τον Γενηδουνιά (7-2), ωστόσο η Μπαρτσελονέτα έπαιζε ωραίο πόλο, ο Ολυμπιακός μετά το τραγικό ξεκίνημα, ήθελε, προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε να μειώσει κάπως τη διαφορά. Αντίθετα, οι Καταλανοί με ένα δικό τους 6-0 (!) ξέφυγαν ακόμη περισσότερο (13-2) και δεν σταματούσαν δευτερόλεπτο, παίρνοντας εκδίκηση για τον χαμένο ημιτελικό του 2018 στο final 8 στη Γένοβα το 2018.

Το κακό είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε αντίδραση σε κανένα σημείο του αγώνα και άφησε τους παίκτες του Τσους Μαρτίν να κάνουν ότι θέλουν μέσα στο νερό. Η ομάδα του Πειραιά δεν...υπήρχε και είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι εδώ και δεκαετίες, ακόμη και σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια όπου οι ομάδες είναι πανίσχυρες.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στους αγώνες για τις θέσεις 5-8.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 7-2, 6-3, 3-4.

Μπαρτσελονέτα: Πινέδο, Φάμερα, Γρανάδος 4, Μούναριθ 1, Μποντέγκας 3, Λαρούμπε 1, Άλεξιτς 4, Μιράντα 2, Ντε Τόρο 2, Περόνε 1, Μάγιαρακ 4, Μπούστος, Κοϊμπρα.

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος