LEN Champions League: Στα ημιτελικά η Φερεντσβάρος με κορυφαίο τον Γιάννη Φουντούλη

Η Φερεντσβάρος κέρδισε εύκολα 14-6 τη Μαρσέιγ και προκρίθηκε στους «4» του LEN Champions League.

LEN Champions League: Στα ημιτελικά η Φερεντσβάρος με κορυφαίο τον Γιάννη Φουντούλη

Η Φερεντσβάρος ήταν εντυπωσιακή στον δεύτερο προημιτελικό του Final 8 του LEN Champions League που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2019 (πέρσι δεν ολοκληρώθηκε η διοργάνωση) με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, Γιάννη Φουντούλη να κάνει σπουδαίο ματς, δεν επέτρεψε στη Μαρσέιγ να μπει ποτέ στον αγώνα και να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο διεθνής Χιώτης που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζει και πάλι με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, πέτυχε τέσσερα τέρματα, με εξαιρετικά στατιστικά και πήρε από το χέρι την ομάδα του Ζόλτ Βάργκα.

LEN Champions League: Προκρίθηκε η Προ Ρέκο και περιμένει το Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα (hls)

Η Μαρσέιγ στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε μόλις ένα τέρμα με τον Βουκίτσεβιτς, στη δεύτερη περίοδο (!) και το σκορ ήταν 7-1 ενώ με γκολ των Φουντούλη, Βάμος στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου το σκορ εκτινάχθηκε στο 9-1! Οι Γάλλοι κάπως προς το τέλος κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά στα οκτώ τέρματα και να μην ανέβει περισσότερο, με τη Φερεντσβάρος να έχει στο μυαλό της φυσικά και τον ημιτελικό της Παρασκευής (4/6) κόντρα στο νικητή του ζευγαριού Μπρέσια – Γιουγκ (3/6, 19.00).

Για αυτό και μετά το 7-1 του πρώτου ημιχρόνου στα επόμενα δυο οκτάλεπτα το επί μέρους σκορ ήταν 7-5.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-1, 3-3, 4-2.

Φερεντσβάρος: Φουντούλης 4, Βάμος 3, Μπίκαρι 2, Ζαλάνκι 2, Βίγκβαρι 2, Γιάνσικ 1.

Μαρσέιγ: Βούκιτσεβιτς 2, Πρλαΐνοβιτς 1, Κοβάτσεβιτς 1, Καμαράσα 1, Βερνό 1.