LEN Champions League: Προκρίθηκε η Προ Ρέκο και περιμένει το Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα (hls)

Η Προ Ρέκο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά. Κέρδισε 16-9 το Ανόβερο και πέρασε στα ημιτελικά του Final 8 του LEN Champions League που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα

LEN Champions League: Προκρίθηκε η Προ Ρέκο και περιμένει το Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα (hls)

Η Προ Ρέκο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στον πρώτο προημιτελικό του Final 8 του LEN Champions League που διεξάγεται στο Βελιγράδι, απάντησε με ένα 4-0 και βρέθηκε μπροστά 4-1 κόντρα στο Ανόβερο.

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ, αλλά η Προ Ρέκο ξέφυγε 8-3 στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Το Ανόβερο πάλεψε, μείωσε προς το τέλος της τρίτης περιόδου σε 10-7 αλλά στο τέλος οι Ιταλοί πάτησαν...γκάζι και έφτασαν άνετα στη νίκη και την πρόκριση με 16-9.

LEN Champions League: Στα ημιτελικά η Φερεντσβάρος με κορυφαίο τον Γιάννη Φουντούλη

Η Προ Ρέκο θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του αγώνα Ολυμπιακού – Μπαρτσελονέτα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (3/6) στις 9 και όλοι ευχόμαστε στον ημιτελικό της Παρασκευής (4/6), ο Ολυμπιακός να είναι εκείνος που θα αναμετρηθεί ξανά με τους Ιταλούς όπως και το 2018 (τελικός στη Γένοβα) και το 2019 (ημιτελικός στο Ανόβερο), με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να κερδίζει και τα δύο ματς.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-3, 1-2, 6-2

ΡΕΚΚΟ: Ίβοβιτς 5, Μάντιτς 2, Αϊκάρντι 2, Λουόνγκο 1, Ετσενίκε 1, Χάλοκ 1, Πρεσιούτι 1, Βελότο 1, Γιάνγκερ 1, Φιλιόλι 1.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Μπργκούλιαν 3, Σούτζε 2, Βίκενχορστ 2, Ράντοβιτς 1, Μουσλίμ 1.