Αβραμίδου: «Στη φιέστα όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού!»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου μίλησε για την εμπιστοσύνη που έχει στις συμπαίκτριές της και έστειλε το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.

Αβραμίδου: «Στη φιέστα όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού!»

Η Άλκηστη Αβραμίδου που σήκωσε ένα ακόμη Ευρωπαϊκό τόνισε:

«Η αυτοπεποίθησή μου πήγαζε από την απόλυτη και τυφλή εμπιστοσύνη που έχω σε όλη την ομάδα και ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό. Αυτή η κατάκτηση είναι η πιο σημαντική λόγω των συνθηκών. Από την πανδημία μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όμως είχαμε ένα πολύ καλό δέσιμο μεταξύ μας. Φάνηκε η χημεία μας και μέσα στο νερό. Αυτό που μετράει είναι το καλό κλίμα, η προπόνηση και πόσο πολύ το θέλεις. Ποτέ δεν το βάλαμε κάτω».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη φιέστα με τον ΠΑΟΚ στις 12 Μαΐου στο ποδόσφαιρο, με την εικονική εξέδρα, η Αβραμίδου είπε:

«Ο κόσμος ήταν σαν να ήταν στο πλευρό μας. Δεν έχουμε πιστέψει ακόμα τι έχουμε κάνει. Με 16χρονα και 17χρονα κορίτσια στο ρόστερ μας. Τον ευχαριστούμε. Τα μηνύματα αισιοδοξίας και στήριξης ήταν φοβερά όλο αυτό τον καιρό. Θα ήθελα στη φιέστα, αν μπορούν όλοι, εικονικά να είναι εκεί. Να μας στηρίζουν γιατί εμείς προσπαθήσαμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά φτάνοντας τον Ολυμπιακό μας στην κορυφή της Ευρώπης».