Ολυμπιακός-Ντουναϊσβάρος: Ποιο κανάλι και τι ώρα θα μεταδώσει τον τελικό της EuroLeague πόλο

Το One Channel θα μεταδώσει τον τελικό της LEN EuroLeague ανάμεσα στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και τη Ντουναϊσβάρος

Ολυμπιακός-Ντουναϊσβάρος: Ποιο κανάλι και τι ώρα θα μεταδώσει τον τελικό της EuroLeague πόλο

Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία και στο πόλο γυναικών. Το Οne Channel μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά από τη Βουδαπέστη το νέο μεγάλο ευρωπαϊκό του ραντεβού.

Οι γοργόνες της Ευρώπης: Ο 9ος ευρωπαϊκός τελικός του Ολυμπιακού

Το Μεγάλο Σάββατο (1/5) στις 21:15 η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού με προπονητή τον Χάρη Παυλίδη αγωνίζεται στον τελικό της LEN EuroLeague εναντίον της σπουδαίας ουγγρικής Ντουναϊσβάρος.

Ο Ολυμπιακός παίζει στον 9ο Ευρωπαϊκό του τελικό και διεκδικεί για δεύτερη φορά την EuroLeague και τον τέταρτο συνολικά Ευρωπαϊκό του τίτλο, μετά την επική εμφάνιση απέναντι στην Ουίπεστ στον ημιτελικό του Final Four.

Τον αγώνα περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης. Σχολιάζει ένας από τους κορυφαίους Έλληνες πολίστες, ο αθλητής του Ολυμπιακού, Ντίνος Γενηδουνιάς.

Μια ακόμα ιστορική στιγμή του ελληνικού αθλητισμού με την υπογραφή των σπουδαίων αθλητριών του Ολυμπιακού, της Αβραμίδου, των αδελφών Πλευρίτου, της Τσουκαλά, της Ελευθεριάδου, της Διαμαντοπούλου.

*To Οne Channel μπορείτε να το βρείτε μέσω της NOVA στη θέση 987 και της COSMOTE TV στη θέση 111.