Ελευθεριάδου: «Aυτή η πρόκριση περνάει σε άλλο επίπεδο»

Σε άλλο επίπεδο περνά η φετινή πρόκριση της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στον τελικό της EuroLeague σύμφωνα με τον Νικόλ Ελευθεριάδου. 

Ελευθεριάδου: «Aυτή η πρόκριση περνάει σε άλλο επίπεδο»

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω του κορονοϊού η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στον τελικό της EuroLeague.

Ολυμπιακός - Ουίπεστ 9-8: Θρυλάρες στον τελικό!

Mία από τις πρωταγωνίστριες του αγώνα με την Ούιπεστ ήταν και η Νικόλ Ελευθεριάδου που πέτυχε δύο γκολ.

Η ίδια με δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr υποστήριξε τα εξής: «Επειδή φέτος η χρονιά είναι έτσι αυτή η πρόκριση περνάει σε άλλο επίπεδο. Μας έδωσε μεγάλη χαρά και ελπίζω να δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Με αυτή τη χαρά θα μπούμε να παίξουμε και το αυριανό παιχνίδι γιατί είναι μια τεράστια ευκαιρία να βρεθούμε στην κορυφή της Ευρώπης. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Όσο και να είχαμε διαβάσει την ομάδα, η Ούιπεστ είχε παίξει πέντε τελικούς και εμείς δεν είχαμε τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό. Ίσως στην αρχή να έγιναν κάποια λάθη γιατί δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό ωστόσο φάνηκε το επίπεδο και η ψυχραιμία της ομάδας. Με βάση αυτό το παιχνίδι προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό ώστε αύριο να είμαστε ακόμα καλύτερες γιατί δεν τελείωσε τίποτα ακόμα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας