Πλευρίτου: «Περάσαμε τόσες δυσκολίες, η ομάδα αξίζει το καλύτερο»

Χαρούμενη δήλωσε η Ελευθερία Πλευρίτου για την πρόκριση της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στον τελικό της EuroLeague. 

Πλευρίτου: «Περάσαμε τόσες δυσκολίες, η ομάδα αξίζει το καλύτερο»

Με γκολ της Ελευθερίας Πλευρίτου η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε της Ούιπεστ με 9-8 και προκρίθηκε στον τελικό της EuroLeague.

Ολυμπιακός - Ουίπεστ 9-8: Θρυλάρες στον τελικό!

Ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η χρονιά φέτος ήταν αρκετά δύσκολη σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της πανδημίας και της διακοπής των εγχώριων διοργανώσεων. Περάσαμε τόσες δυσκολίες αλλά ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα αξίζει το καλύτερο και ξέραμε ότι αυτή η ομάδα θα φύγει με τη νίκη από το σημερινό ματς. Παίξαμε αρκετά καλά αλλά μπορούσαμε σίγουρα και καλύτερα για τα δεδομένα αυτής της ομάδας η οποία φέτος αποτελείται μόνο από Ελληνίδες παίκτριες και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Αναμένουμε τώρα τον τελικό που είναι φυσικά ο μεγάλος στόχος, θα δούμε τον αντίπαλό μας αλλά είμαστε προετοιμασμένες και για τις δυο ομάδες. Η ομάδα θέλει μια δεύτερη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση».

Για τη φάση του νικητήριου γκολ τόνισε: «Ήταν κάτι που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση και ξέραμε ότι θα το βρούμε αυτή την άμυνα στον λιγότερο. Βγήκε ακριβώς το σύστημα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας