LEN Euroleague: Με Ουίπεστ ο Ολυμπιακός στο φάιναλ φορ

Η Ουίπεστ είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του φάιναλ φορ της LEN Euroleague που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (30/4-1/5). 

LEN Euroleague: Με Ουίπεστ ο Ολυμπιακός στο φάιναλ φορ

Η Ουίπεστ είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του φάιναλ φορ της LEN Euroleague που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (30/4-1/5). Ντουναϊσβάρος – Ουραλότσκα το άλλο ζευγάρι του φάιναλ φορ.

Η Ουγγρική Ουίπεστ είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δρόμο για τον τελικό της Euroleague στο πόλο γυναικών. Η Ουίπεστ είναι μια εξαιρετική Ουγγρική ομάδα, διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ με παίκτριες που αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας που θυμίζουμε πως πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Σίγουρα είναι μια ομάδα που θέλει προσοχή, είναι επικίνδυνη, παίζει σκληρή άμυνα, θα παίζει και εντός έδρας αφού το φάιναλ φορ διεξάγεται στη Βουδαπέστη και γίνεται αντιληπτό πως θα έχει και βοήθεια από τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός είχε παίξει με την Ουίπεστ σε ημιτελικό φάιναλ φορ τη σεζόν 2015-16. Η ομάδα του Πειραιά έναν χρόνο πριν είχε κατακτήσει την Ευρωλίγκα και πήγαινε στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης ως φαβορί για τον τίτλο.

Στον ημιτελικό απέναντι στην Ουγγρική ομάδα, ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και ήταν μπροστά στο σκορ συνεχώς αλλά στο τέλος έμαθε ένα απίστευτο μπλακ άουτ και γνώρισε την ήττα με 12-11 και αποκλείστηκε από τον τελικό εκείνη τη σεζόν.

Οι δυο ομάδες τα...είπαν ξανά σε κοινή προετοιμασία τον Οκτώβριο του 2019.