Αβραμίδου: «Από τις μεγαλύτερες ανατροπές»

Η Άλκηστη Αβραμίδου σχολίασε τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στο final four της LEN EuroLeague.

Αβραμίδου: «Από τις μεγαλύτερες ανατροπές»

Μία από τις σημαντικότερες προκρίσεις στην ιστορία της κατέκτησε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στη Σαμπαντέλ.

Ολυμπιακός - Σαμπαντέλ 10-5: Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί (pics)

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν εντός έδρας με 10-5 και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο final four της LEN EuroLeague.

Ολυμπιακός - Σαμπαντέλ 10-5: Θρυλική πρόκριση

Μετά το τέλος του αγώνα η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε: «Πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα. Φέτος έχουμε κάνει μια νέα προσπάθεια και θεωρώ ότι ήταν ένα πρώτο βήμα για να ανταμειφθούν οι κόποι δύο χρόνων, όχι μόνο της φετινής χρονιάς αλλά και της περσινής. Είμαι πολύ υπερήφανη για τα κορίτσια. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, η Χρυσή ήταν καταπληκτική και ότι είχαμε σχεδιάσει στην άμυνα μας βγήκε. Στην επίθεση έχουμε ταλέντο αδιαμφισβήτητο. Την μια ημέρα θα είναι καλά η μία, την άλλη η άλλη. Πήραμε τη διαφορά και πετύχαμε άλλα δυο γκολ παραπάνω. Ήταν από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην καριέρα μου, γιατί είχαμε χάσει με δυο γκολ και έπρεπε να κερδίσουμε με τρία. Αυτό θέλει πολύ ψυχή και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις αυτά τα παιχνίδια, αλλά νομίζω ότι η μεγαλύτερη νίκη θα έρθει».

Στη συνέχεια ανέφερε τα εξής: «Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ στο πρώτο παιχνίδι και αυτό φάνηκε. Για αυτό ήταν περίεργο το σκορ. Τώρα ήμασταν καλύτερα λόγω διπλών προπονήσεων και δεν το σκεφτόμασταν καν. Επίσης ήταν πάρα πολύ περίεργο συναίσθημα η απουσία του κόσμου, γιατί πάντα μας στηρίζουν οι φίλαθλοί μας και είναι ο έξτρα παίκτης μας. Μας εμψυχώνει είτε στα καλά είτε στα αρνητικά. Θέλαμε πολύ να έχουμε και τον κόσμο μας αλλά ήταν σαν να είναι εκεί. Ξέρουμε ότι πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται μέσα και να μας υποστηρίζουν. Σίγουρα είναι μεγάλο μειονέκτημα να παίζεις χωρίς κόσμο αλλά λόγω συνθηκών δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Τώρα περιμένουμε την κλήρωση και τον αντίπαλο. Πρώτος στόχος είναι ο τελικός και μετά η κατάκτηση. Θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό και από κει και πέρα να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το ευρωπαϊκό».