Βουλιαγμένη: Κόντρα στη Μλάντοστ του Άντρο Μπούσλιε!

Η Μλάντοστ αντίπαλος της Βουλιαγμένης στα προημιτελικά του Len EURO Cup. Πρώτος αγώνας στο Ζάκρεμπ στις 17/3 και μια εβδομάδα μετά (24/3) ο επαναληπτικός στην Αθήνα

Βουλιαγμένη: Κόντρα στη Μλάντοστ του Άντρο Μπούσλιε!

Δύσκολη κλήρωση για τη Βουλιαγμένη του Χρβόγιε Κόλιανιν στα προημιτελικά του Len EURO Cup. Ο ΝΟΒ κληρώθηκε με την Κροατική Μλάντοστ του Άντρο Μπούσλιε.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της Μλάντοστ στις 17/3 και μία εβδομάδα μετά ο επαναληπτικός στην Αθήνα.

Σίγουρα η κλήρωση που έγινε σήμερα (9/3) στην Ελβετία δεν είναι καλή για το ΝΟΒ που θα παλέψει, αν και σίγουρα δεν είναι το φαβορί του ζευγαριού.

Η Μλάντοστ ξεκίνησε τη σεζόν στο Len Champions League αλλά αποκλείστηκε από τα προκριματικά, στον όμιλο που έγινε στην Ιταλία και τελικά πήρε το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων η Ορτίτζια που είναι και στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Ζάγκρεμπ συνέχισε στο Euro Cup όπου στον όμιλο πέρασε με δυο νίκες (13-7 την Έγκερ και 13-8 την Πρίμορατς Κότορ). Στη φάση των 16 κληρώθηκε με την Μπαρτσελόνα.

Στον πρώτο αγώνα κέρδισε 11-9 στη Βαρκελώνη και στον επαναληπτικό επικράτησε 7-6. Στη Μλάντοστ εκτός του Μπούσλιε, γνώριμος φυσικά από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και αρχηγός της Εθνικής Κροατίας, παίζουν και οι Μάρτσελιτς (έμπειρος τερματοφύλακας), Ράντου (ο πολύπειρος φουνταριστός της Εθνική Ρουμανίας) και οι διεθνείς Κροάτες Βρλιτς, Μπούκιτς, Μίλος.

Σε σχέση με πέρσι έφυγε ο Άλεξ Μπόουεν, ο Αμερικανός που παίζει πλέον στον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και ο Μίλος Τσουκ.