Νόβι Μπέογκραντ – Βουλιαγμένη 7-7: Χάθηκε η ευκαιρία – Περνάει στην Αθήνα

Η Βουλιαγμένη με αντίπαλο τη Νόβι Μπέογκραντ έχασε την ευκαιρία να...καθαρίσει από απόψε (27/2) την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup. Ήταν μπροστά 7-4 αλλά δέχθηκε τρία γκολ στα τελευταία λεπτά (7-7). Το Σάββατο (6/3) η ρεβάνς στην Αθήνα.

Νόβι Μπέογκραντ – Βουλιαγμένη 7-7: Χάθηκε η ευκαιρία – Περνάει στην Αθήνα

Η Βουλιαγμένη επιστρέφει στη βάση της με σκορ πρόκρισης (7-7) από το Βελιγράδι αλλά η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε από σήμερα (27/2) το βράδυ να την είχε «καθαρίσει».

Με αντίπαλο τη Νόβι Μπέογκραντ βρέθηκε στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου να προηγείται 7-4 αλλά δέχθηκε ένα 3-0 στα τελευταία λεπτά και έτσι η ρεβάνς στην Αθήνα το άλλο Σάββατο (6/3) θέλει προσοχή με τη Βουλιαγμένη βέβαια να έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση του Len Euro Cup.

Ο ΝΟΒ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Στηρίχθηκε στην πολύ καλή του άμυνα, προηγήθηκε με 3-2 στο πρώτο οκτάλεπτο και με 4-3 στο ημίχρονο. Στην συνέχεια, παρά την αντίδραση των Σέρβων κατάφερε να πάρει διαφορά 3 τερμάτων στο παιχνίδι (7-4 στο 26’) την οποία δεν μπόρεσε να διατηρήσει έως το τέλος. Η Νόβι Μπέογκραντ με Ασάνοβιτς, Γκογκόφ και Νικόλοφ ισοφάρισε σε 7-7 με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό σκορ, 1.42 για το τέλος του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 1-1, 2-3.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος 2, Γουβής, Αφρουδακης 2, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς 1, Ανδρεάδης.

Τα γκολ της Νόβι σημείωσαν οι: Μπούρσατς 2, Γκογκόφ 2, Τσουκ 1, Νικόλοφ 1, Ασάνοβιτς 1.