Ντούσαν Μάντιτς: Θετικός στον κορονοϊό!

«Συναγερμός» στην Εθνική ομάδα πόλο της Σερβίας και όχι μόνο. Θετικός στον κορονοϊό, ο διεθνής άσος Ντούσαν Μάντιτς ο οποίος έλαβε μέρος στο World League, με την παρουσία και της Ελλάδας.

Ντούσαν Μάντιτς: Θετικός στον κορονοϊό!

Κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική ομάδα πόλο της Σερβίας. Ο διεθνής περιφερειακός Ντούσαν Μάντιτς είναι θετικός στον ιό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Βελιγράδι σε καραντίνα στο σπίτι του.

Όπως έγινε γνωστό ο αριστερόχειρας άσος της Προ Ρέκο, παρουσίασε συμπτώματα κατά την επιστροφή του με την αποστολή της Εθνικής Σερβίας από το Ντέμπρετσεν.

Ο Ντούσαν Μάντιτς υποβλήθηκε σε τεστ που είναι θετικό και για αυτόν τον λόγο παραμένει σε καραντίνα στη χώρα του. Θυμίζουμε πως οι αγώνες στο Ντέμπρετσεν, για την Ευρωπαϊκή ζώνη του World League ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή, με την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών να κατακτά την πρώτη θέση.

Η Σερβία μετείχε στους αγώνες με τον Ντούσαν Μάντιτς να είναι φυσικά βασικός στην ομάδα του Ντέγιαν Σάβιτς και για αυτό τον λόγο έχει σημάνει «συναγερμός» όχι μόνο στη χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο αλλά σε όλες τις αποστολές.

Η Σερβία έπαιξε με την Ισπανία που αντιμετώπισε η Εθνική ομάδα το Σάββατο στον ημιτελικό της διοργάνωσης ενώ οι Σέρβοι αγωνίστηκαν και με Γαλλία, Ουγγαρία.