Ασταμάτητος ο Μπούσλιε

Ο Άντρο Μπούσλιε ρίχνεται στη μάχη του World League. Ο Κροάτης αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας της πατρίδας του.

Ασταμάτητος ο Μπούσλιε

Μια-δυο ημέρες ξεκούραση για τον Άντρο Μπούσλιε και πάλι στα...βάσανα. Αυτό που συμβαίνει με το «βράχο» του Θρύλου είναι φοβερό. Παίζει από πέρσι ασταμάτητα στην κορυφαία ομάδα του κόσμου. Την Κροατία ενώ και με το σκουφάκι του Ολυμπιακού κατέκτησε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Απλά να θυμίσουμε πως ο Μπούσλιε πέρσι το καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης με την Κροατία και φέτος έχει ήδη την πρωτιά στο Europa Cup. Σε συλλογικό επίπεδο μέσα στο 2018 πήρε νταμπλ στην Ελλάδα και φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ το περασμένο Σάββατο μέσα στη Γένοβα.

Η Κροατία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την τελική φάση του World League που ξεκινά αύριο (18/6) στη Βουδαπέστη, νικώντας στο τελευταίο της τεστ με 9-5 της Αυστραλίας στο Ζάγκρεμπ. Μάλιστα ένα γκολ πέτυχε και ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Άντρο Μπούσλιε που είναι κανονικά στην αποστολή για τη Βουδαπέστη και την τελική φάση του World League. Ο Μπούσλιε πήρε ανάσες για 2-3 ημέρες και αμέσως ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας και μάλιστα είναι στην αποστολή για τις «μάχες» που ξεκινούν αύριο στην Ουγγρική πρωτεύουσα. Το λέμε αυτό γιατί οι Λόντσαρ, Μάτσαν για να πάρουν «ανάσες» έμειναν εκτός αποστολής από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό Ίβιτσα Τούτσακ, ο οποίος άφησε εκτός και τον Μάρο Γιόκοβιτς.

Ο περιφερειακός της Γιουγκ και της Εθνικής Κροατίας τραυματίστηκε στο χέρι και θα πρέπει να μείνει εκτός για περίπου δυο εβδομάδες. Φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει από τη στιγμή που στα μέσα Ιουλίου θα ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη που είναι και το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Τούτσακ: Μπίγιατς, Μάρσελιτς, Βρλιτς, Κράπιτς, Μπούσλιε, Μπουλούμπασιτς, Μπένιτς, Γκαρσία, Σέτκα, Μίλος, Βουκίτσεβιτς, Φάτοβιτς, Μπάσιτς. Φυσικά στην αποστολή δεν βρίσκεται ο κορυφαίας παίκτης στον κόσμο Σάντρο Σούκνο, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο περίπου είναι εκτός λόγω προβλημάτων υγείας και δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως ο Κροάτης σούπερ σταρ θα ξαναφορέσει το σκουφάκι του για να παίξει και πάλι σε υψηλό επίπεδο.