Θοδωρής Βλάχος: «Θα παίξουμε πιο ελεύθερα στα επόμενα δυο παιχνίδια»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος της αναμέτρησης με αντίπαλο την Ορτίτζια στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του. Τι είπε για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Θοδωρής Βλάχος: «Θα παίξουμε πιο ελεύθερα στα επόμενα δυο παιχνίδια»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι σημαντική και καλή η πρώτη νίκη. Φάνηκε ότι ξεκινήσαμε το παιχνίδι χωρίς ρυθμό και χρειάστηκε να έρθει το 2ο και 3ο οκτάλεπτο για να βρούμε τα πατήματά μας και να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό.

Ήμασταν το φαβορί πριν την αναμέτρηση με την Ορτίτζια η οποία δεν είχε τίποτα να χάσει. Το σκορ πήγε χαμηλά γιατί και εμείς ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και πέσαμε πάνω σε ένα πολύ καλό Τεμπέστι, ο οποίος παραμένει εξαιρετικός τερματοφύλακας.

Ολυμπιακός - Ορτίτζια 6-4: Τεράστια νίκη μέσα στην Ιταλία! (highlights)

Κρατάμε την καλή άμυνα, αφού δεχθήκαμε μόνο τέσσερα γκολ και τη νίκη. Στα επόμενα δυο παιχνίδια θα παίξουμε πιο ελεύθερα και θα μπορούμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι από την αρχή».

LEN Champions League: Στην ΕΡΤ Sports ο Ολυμπιακός

Ο διεθνής περιφερειακός, Ντίνος Γενηδουνιάς υπογράμμισε: «Μια πρεμιέρα στο Champions League, είναι πάντα δύσκολη με οποιοδήποτε αντίπαλο, πόσο μάλλον υπό τις συνθήκες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε εμείς και δεν έχουμε παίξει επίσημο αγώνα για 5 εβδομάδες. Η Ορτίτζια γνωρίζουμε ότι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα με δυνατή άμυνα και ξέραμε πως πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον παραπάνω και στη δικιά μας άμυνα για να κερδίσουμε. Και αυτό κάναμε επιτυχώς και ήρθε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του ομίλου».

Τέλος, ο διεθνής Χανιώτης αμυντικός Δημήτρης Σκουμπάκης τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε ένα τέτοιο ξεκίνημα, ειδικά μετά από τόσο καιρό που είχαμε να παίξουμε επίσημο αγώνα. Πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε την άμυνα μας στα 4 γκολ. Εκεί είναι το δυνατό μας σημείο, εκεί εστιάζουμε και μετά έρχονται τα γκολ. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο για πρώτο παιχνίδι. Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στα παιχνίδια που ακολουθούν».