LEN Euro Cup: Τιμωρία για Βαζούτας, στους «16» η Μπαρτσελόνα

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία υγρού στίβου συνεδρίασε και αποφάσισε να τιμωρήσει τη Βαζούτας για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στη Βαρκελώνη. Στους «16» του LEN Euro Cup η Μπαρτσελόνα.

LEN Euro Cup: Τιμωρία για Βαζούτας, στους «16» η Μπαρτσελόνα

Η Βαζούτας τελικά τιμωρήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και δεν θα συνεχίσει στο LEN Euro Cup. Στις 16 καλύτερες ομάδες η Μπαρτσελόνα, που είχε μείνει αρχικά εκτός, μετά τα όσα απίθανα είχαν συμβεί την Κυριακή τοι μεσημέρι στη Βαρκελώνη, στον όμιλο του Euro Cup όπου μετείχε και ο Πανιώνιος.

Η Βαζούτας τιμωρήθηκε γιατί στον αγώνα με αντίπαλο την Τουρκουάν την Κυριακή, χρησιμοποίησε αντικανονικά παίκτη ως τερματοφύλακα. Οι Ούγγροι είχαν κερδίσει 7-6 και είχαν προκριθεί αλλά μετά την ένσταση των Γάλλων, οι ιθύνοντες αποφάσισαν την επανάληψη του αγώνα μετά το τέλος της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Πανιώνιος 15-5!

LEN Euro Cup: Ήττα για τον Πανιώνιο από την Μπαρτσελόνα που επίσης αποκλείστηκε με απίθανο τρόπο!

Το δεύτερο ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο 15-15. Ένα σκορ που άφησε εκτός στην ισοβαθμία την Μπαρτσελόνα, που όπως ήταν λογικό διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα όσα συνέβησαν ενώ δεν έλειψε και η ένταση!

Η LEN συνεδρίασε για το θέμα που δημιουργήθηκε και τελικά τιμώρησε την ομάδα της Βαζούτας που έμεινε εκτός Euro Cup και φυσικά στη θέση της συνεχίζει η Μπαρτσελόνα.

Για την ιστορία να πούμε πως η Τουρκουάν πήρε την πρωτιά στον όμιλο γιατί ο αγώνας με αντίπαλο τη Βαζούτας, κατοχυρώθηκε υπέρ της με σκορ 10-0!

Το φοβερό είναι πως κανένας άνθρωπος της Ομοσπονδίας δεν τιμωρήθηκε για τα όσα απίθανα συνέβησαν στη Βαρκελώνη. Ούτε παρατηρητής, ούτε διαιτητές κανένας. Μόνο η Βαζούτας, με τους ανθρώπους της ομάδας να υποστηρίζουν πως είχαν το ΟΚ από τους διοργανωτές αλλά τελικά την «πλήρωσαν» και αποκλείστηκαν.