LEN Euro Cup: Ήττα για τον Πανιώνιο από την Μπαρτσελόνα που επίσης αποκλείστηκε με απίθανο τρόπο!

Ο Πανιώνιος έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Euro Cup που ολοκληρώθηκε στη Βαρκελώνη. Έχασε 15-5 από την Μπαρτσελόνα που αποκλείστηκε με έναν απίθανο τρόπο!

LEN Euro Cup: Ήττα για τον Πανιώνιο από την Μπαρτσελόνα που επίσης αποκλείστηκε με απίθανο τρόπο!

Φοβερά πράγματα στον όμιλο του Euro Cup της Βαρκελώνης για το πόλο ανδρών. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε 15-5 τον Πανιώνιο και πανηγύρισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση για λίγα μόλις λεπτά!

Πάμε να δούμε λοιπόν τι έγινε και έμεινε έξω η Μπαρτσελόνα.

Πριν από τον αγώνα του Πανιωνίου με την Μπαρτσελόνα, αναμετρήθηκε η Ουγγρική Βαζούτας με την Γαλλική Τουρκουάν.

Η Βαζούτας κέρδισε 7-6 και έτσι θα περνούσε κανονικά μαζί με την Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση.

Οι Ούγγροι όμως κατέβηκαν στον αγώνα με τους Γάλλους με μόλις έναν τερματοφύλακα κάτι που αντίκειται των κανονισμών και το οποίο πέρασε απαρατήρητο!

Το γεγονός αυτό οδήγησε στην επανάληψη του παιχνιδιού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιου – Μπαρτσελόνα.

Αυτή τη φορά το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο 15-15. Ένα αποτέλεσμα που βόλευε και τις δυο ομάδες (Βαζούτας – Τουρκουάν) που άφησαν εκτός στην ισοβαθμία την «οικοδέσποινα», γεγονός που εξόργισε τους φίλους της ομάδας της Βαρκελώνης που δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ξέσπασαν και προκάλεσαν επεισόδια!

Να θυμίσουμε: Μπαρτσελόνα – Βαζούτας 10-10 και Μπαρτσελόνα – Τουρκουάν 12-12 τις προηγούμενες δυο μέρες και σήμερα είχαμε Τουρκουάν – Βαζούτας 15-15.

Έτσι στα μεταξύ τους παιχνίδια, η Τουρκουάν είχε καλύτερη επίθεση (27 γκολ) και η Βαζούτας (25 γκολ) τη δεύτερη καλύτερη και έμεινε εκτός η Μπαρτσελόνα που είχε 22 τέρματα επίθεση στα ματς με τους Γάλλους και τους Ούγγρους.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 6-1, 3-1, 3-1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Αγκίρε, Φριγκόλα, Φαν ντεν Μπουργκ, Βαλς 1, Φλόρες 3, Ντούρικ 1, Εστεγέρ 3, Γκόμα 1, Ντελγκάδο 2, Εστράνι 2, Ταχούλ 1, Λόπεζ 1, Αγκιλάρ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σαλτερής, Μπουζάλας, Ζουρίδης, Σπούνερ, Μπραΐμης, Γαβαλάς 1, Καλαϊτζής, Κουκουνάς, Αλεξίου, Δήμου 2, Μπαρακάτ 1, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες): Τουρκουάν (47-36) 5, Βαζούτας (43-34) 5, Μπαρτσελόνα (37-27) 5, Πανιώνιος 0.