O Ιγκόρ Μιλάνοβιτς επέστρεψε στην Παρτιζάν!

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, ένα θρύλος της υδατοσφαίρισης που έχει κατακτήσει τα πάντα ως παίκτης, επέστρεψε και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν που αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Οι πρώτες δηλώσεις του 54χρονου.

O Ιγκόρ Μιλάνοβιτς επέστρεψε στην Παρτιζάν!

Ο Μιλάνοβιτς, ο οποίος το 2011 με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου τότε να φοράει τα ασπρόμαυρα, οδήγησε την Παρτιζάν στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό κόντρα στην Προ Ρέκο, πέρσι εργάστηκε στον μεγάλο αντίπαλο Ερυθρό Αστέρα!

Στην ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Παρτιζάν δεν ξεκαθαρίζει το πόστο που αναλαμβάνει ο Μιλάνοβιτς, ωστόσο ο ίδιος σε συνέντευξή του (Sportski Zurnal) ανέφερε πως θα είναι ο αρχιπροπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου.

Για την Παρτιζάν, η συμφωνία με τον Μιλάνοβιτς είναι μια κίνηση ματ, σε μια όπως είπαμε και παραπάνω πολύ δύσκολη περίοδο όπου η ομάδα ταλανίζεται από φοβερά προβλήματα και το πόλο βρέθηκε στα πρόθυρα της διάλυσης!

Ο Μιλάνοβιτς είναι μια επιλογή που μπορεί να φέρει την ηρεμία. Ο σπουδαίος Σέρβος, μετά την Παρτιζάν εργάστηκε στην Προ Ρέκο όπου και πανηγύρισε το Champions League του 2015 και εν συνεχεία πέρασε από Γαλατασαράι και Ερυθρό Αστέρα (πέρσι).

Στη Σερβία, υποστηρίζουν πως εάν και ο 54χρονος δεν καταφέρει να λύσει τα προβλήματα της Παρτιζάν με την εμπειρία και τη βοήθεια από τον κόσμο που θα ενωθεί δίπλα του, τότε το μέλλον της Σερβικής ομάδας προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολο.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε στην Παρτιζάν και κατέκτησε σαν παίκτης τα πάντα με την Γιουγκοσλαβία τότε αλλά και την ομάδα της Βελιγραδίου. Φυσικά έχει τίτλους και με Μλάντοστ, Καταλούνια, Ερυθρό Αστέρα, Ρόμα, Μπούντβα.

«Επέστρεψα για να δουλέψω. Η δουλειά μου είναι στο νερό. Στην πισίνα και όχι έξω από αυτό. Λυπάμαι, εάν σε κάποιους δεν αρέσει που γύρισα στην ομάδα.

Είμαι πίσω στην ομάδα όπου ξεκίνησαν όλα. Έχετε ερωτήσεις πολλές, που δεν σχετίζονται με την δουλειά μου. Σε καμία περίπτωση δεν συμμετέχω στη σύγκρουση «ομάδων» που λέτε εσείς, και κατά τη γνώμη σας είναι τρεις.

Μπορεί να μην είμαι αρκετά ενημερωμένος, αλλά δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από την πισίνα και το πως θα δουλέψω.

Δεν είμαι μέρος της σύγκρουσης, δεν ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό και η επιστροφή μου στην Παρτιζάν ύστερα από οκτώ χρόνια επικεντρώνεται μόνο στην προπονητική».