Πόλο: Η Τεργέστη ανακοίνωσε τον Ιβάν Μπουλιούμπασιτς

Παίκτης της Τεργέσης και με την βούλα είναι ο διεθνής Κροάτης αμυντικός, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς που έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Πόλο: Η Τεργέστη ανακοίνωσε τον Ιβάν Μπουλιούμπασιτς

Παίκτης της Τεργέσης και με την βούλα είναι ο διεθνής Κροάτης αμυντικός, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς που έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ανακοινώθηκε από την Ιταλική ομάδα και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτήν τη νέα σελίδα στην καριέρα μου» είπε αρχικά ο 32χρονος διεθνής Κροάτης αμυντικός και συνέχισε λέγοντας «πως δεν μπορώ να περιμένω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσω να παίζω.

Μίλησα αρκετές φορές με τους Γιούρισιτς, Έλεζ και Μιλάκοβιτς, οι οποίοι μου μίλησαν για την ομάδα. Μου είπαν πως είναι μια μεγάλη οικογένεια. Η Τεργέστη είναι μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα και η πόλη εξαιρετική.

Πόλο: O Μπουλιούμπασιτς στην Τεργέστη

Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί η ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε αγώνα».

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ανδρέα Μπρατζάτι σχολίασε:

«Με την απόκτηση του Μπουλιούμπασιτς κλείνουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε τις μεταγραφές μας και αφήνουμε ένα παράθυρο για τον Σεπτέμβριο. Οι δυνατότητες του νέου παίκτη μας, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Ο Μπουλιούμπασιτς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, η Μπρέσια θέλει Γιόκοβιτς

Είναι ένας πολύ ισχυρός και καλός αμυντικός ενώ βοηθάει και στην επίθεση. Διαθέτει ένα καλό, ισχυρό και ακριβές σουτ.

Νομίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες πουν έχουν έρθει στην ομάδα. Είναι τιμή μας να έχουμε στις τάξεις μας έναν Ολυμπιονίκη».

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Μπουλιούμπασιτς μίλησε και ο κόουτς, Ντανιέλε Μπετίνι:

«Αναζητούσαμε έναν ισχυρό παίκτη για την άμυνα, που θα μπορεί να μας βοηθήσει και στην επίθεση. Είναι ένας παίκτης που θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα παραπάνω ποιοτικό άλμα.

Αμύνεται πολύ καλά, ξέρει πώς να γυρίζει την μπάλα σε καταστάσεις στον παίκτη παραπάνω, είναι έξυπνος από τακτική άποψη. Είναι ένας παίκτης για όλες τις δουλειές.

Έχει τη νοοτροπία νικητή και αυτό μας βοηθήσει τη νέα χρονιά. Θα είναι επίσης ένα παράδειγμα για όλους τους νέους στην ομάδα μας».