Γιόκοβιτς: «Μου έλειψε η Ιταλία, παίκτης με ποιότητα ο Βλαχόπουλος»

Ο Μάρο Γιόκοβιτς όπως είναι γνωστό την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα παίζει στην Μπρέσια. Διαβάστε τι είπε ο Κροάτης άσος για την μεταγραφή στην Ιταλία και τον Άγγελο Βλαχόπουλο

Γιόκοβιτς: «Μου έλειψε η Ιταλία, παίκτης με ποιότητα ο Βλαχόπουλος»

Ο Κροάτης περιφερειακός που ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για την Μπρέσια και την επιστροφή του στην Ιταλία, αφού έχει παίξει στην Προ Ρέκο (2013-15).

«Είμαι σίγουρος για την επιλογή που έκανα. Μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν και δεν ήταν δύσκολο για εμένα να πω το ναι και να συμφωνήσω. Είναι για εμένα μια νέα περιπέτεια.

Η Μπρέσια έχει υψηλούς στόχους και θέλω να τη βοηθήσω να τους πετύχει, στην Ιταλία αλλά και στην Ευρώπη. Το ρόστερ που έχουμε είναι πολύ καλό και δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα.

Οριστικό: Αποχωρεί ο Γιόκοβιτς από τον Ολυμπιακό - Είπε το «ναι» στη Μπρέσια

Φυσικά και γνωρίζω κάποια από τα παιδιά που είναι στην Μπρέσια. Ο αρχηγός Πρεσιούτι δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο Ντελ Λούνγκο είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Ο Βλαχόπουλος έχει φοβερή ποιότητα και τη συνδυάζει με την εμπειρία από τη μεγάλη διεθνή καριέρα.

Δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσω με τη νέα μου ομάδα και να τη γνωρίσω όλους τους συμπαίκτες μου.

Η Μπρέσια ανακοίνωσε τον Βλαχόπουλο

Ύστερα από πέντε χρόνια, επιστρέφω στην Ιταλία. Μου έλειψε. Ο προπονητής μας, ο κ. Μπόβο θα μας προετοιμάσει όσο το δυνατό καλύτερα για να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας» τόνισε ο Κροάτης άσος Μάρο Γιόκοβιτς.