Η Μπρέσια ανακοίνωσε τον Βλαχόπουλο

Στην Ιταλία και την Μπρέσια θα συνεχίσει την καριέρα του ο πολίστας Άγγελος Βλαχόπουλος, όπως σας έχει ενημερώσει από την περασμένη Πέμπτη το fosonline.gr.

Η Μπρέσια ανακοίνωσε τον Βλαχόπουλο

Η Μπρέσια ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του Άγγελου Βλαχόπουλου, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και έτσι επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα μετά από μία τριετία στην Ουγγαρία, όπου φόρεσε το σκουφάκι της Έγκερ. Ο ιταλικός σύλλογος μάλιστα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη δημιουργία μίας μικρής ελληνικής «παροικίας» στην ομάδα, στην οποία ανήκει από πέρσι και ο Δημήτρης Νικολαΐδης.

«Η απόκτηση του Άγγελου μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ένας ταλαντούχος παίκτης, με μεγάλη διεθνή εμπειρία, που αποτελεί μία ιδανική επιλογή για τις τεχνικές και τακτικές ανάγκες της ομάδας μας. Ένας κορυφαίος παίκτης, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να δείξει στην Μπρέσια τις εξαιρετικές τεχνικές δυνατότητές του», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Μαλκιόντι.

Ο Έλληνας πολίστας, από την πλευρά του, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα την Μπρέσια, έναν σοβαρό και καλά οργανωμένο σύλλογο. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον προπονητή (σ.σ. Σάντρο) Μπόβο. Από τις πρώτες επαφές απέκτησα μεγάλη άνεση με τον τιμ μάνατζερ Μπράντο Ντιάν και όλο το επιτελείο και ειλικρινά πιστεύω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μία σπουδαία σεζόν. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους στις διεθνείς διοργανώσεις και αυτό για μένα είναι θεμελιώδες, ειδικά αν συνυπολογιστεί ότι θα είναι μία ολυμπιακή χρονιά. Από τους νέους μου συμπαίκτες έχω γνωρίσει πολλούς ως αντιπάλους και σε κάθε περίπτωση βρίσκω τον Νικολαΐδη, τον οποίο ξέρω καλά, οπότε νομίζω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής».

Ο Βλαχόπουλος το 2013-16 αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Ποζίλιπο. Αυτό το διάστημα είναι στην Ελλάδα και συνεχίζει στον Πειραιά προπονήσεις με την εθνική ομάδα.